![]() |
a ja żałuję ogromnie, że ......... to był mój pierwszy raz.
Dzięki i mam nadzieję, że za rok nikt z Was nie powie: "SIEDŹ W DOMU !!!" Pozdrawiam szczególnie "ekipę ze śląskiego" i Gorzów. Bartol :) - przednia trasa i zdrowe tępo :at: |
4 Załącznik(ów)
|
Dziękuję Wam za przybycie i za to, że było tak, jak zawsze. Dzięki temu moja wiara w ludzi nadal jest żywa :). Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia gdziekolwiek.
P.S. Puntek. Dzięki. P.S.2. Dobrze, że jesteście :) |
a może ktoś sie natknał podknął lub znalazł pokrywe na klucze od lewego boczka do Rd04 lub ma ktoś na zbyciu bo po offie się gdzieś zapodziała:Sarcastic:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
a w ogóle ta góra jakaś plaskata:D i dojazd asfaltowy...sorry:o i nikogo tam nie było:Thumbs_Up: |
Dzisiaj jakoś w nocy spać nie mogłem, wstałem otworzyłem okno, zrobiło się trochę chłodniej i zrozumiałem że za rok również muszę Was zobaczyć.
Wielkie dzięki za miłe przywitanie ( Winc bez Ciebie na pewno byśmy tam nie trafili ), towarzystwo, atmosferę i dobrą zabawę. PS. Jakoś w tym pijacko-motocyklowym szaleństwie składki mnie ominęły. Proszę o info na priv, przelew zrobię. |
Dzięki za zajebistą imprezę. Ślązakom za przyjęcie w poczet ciuli:), oraz całej grupie sobotniej za fajne trasy czasem polem czasem lasem;).
Fajnie że byliście. Do następnego razu! |
Wszystkim w pas :bow: za wspólne: latanie, ślizganie :lc8:, śpiewanie :kumbaya:, popijanie :friday: i zagryzanie :) Rafowi za nakrętki i palinkę :dizzy: miałem po niej nie najgorzej ;)
Bartolowi, Mirkowi i reszcie za traskę :at: Organizatorom za sianko pod dupą ;) i wszystko, co dobre :) Osobiście obiecuję więcej nie śpiewać bo głosu nie mam do dziś, a nie jeden słuch przeze mnie stracić również mógł :p Do następnego! |
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Na razie wrzucam 1 fotkę, resztę zlinkuję, jak się ogarnę i zrobię cenzurę. ;) Załącznik 30156 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |