Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Hamulce, kola, opony (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Fan Klub Mitas (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=165)

maher 28.12.2009 22:39

ok jutro Ci odpowiem

Futrzak 28.12.2009 22:46

maherku a zerkni mi tam 19 110/90 tył

ewentualnie 21

maher 29.12.2009 22:49

Cytat:

Napisał JuIo (Post 90835)
maher to weź, jeśli oczywiście możesz, zapytaj ile by wyszło za dwie 140/80/17 majtasa E09.

Witam Cię i powiem na wstępie co się dowiedziałem w handlopexie,na dzień dzisiejszy oponki w rozmiarze o który pytałeś są tylko z bieżnikem E08 i E07 .Koleś powiedział mi że spodziewają się dostawy oponek od mitasa w połowie stycznia więc jeśli dalej będziesz potrzebował to daj znać chętnie pomogę.

majki 29.12.2009 23:30

A może by tak przed sezonem zrobić jakieś zbiorcze zamówienie forumowe?? Pewnie kilku chętnych się znajdzie na majtaski terenowe?? Sam pewnie jakieś bardziej terenowe gumy będę chciał nabyć. ;)

JuIo 30.12.2009 08:25

Dzięki maher.
Majki było wyżej o zbiorczym i powiem Ci, że odzew był mizerny. Nie wiem jakie kto ma wtyki, ale dla zwykłych zjadaczy chleba, to żeby dostać jakiś konkretny rabat to cza tych opon ze 30 zamówić, inaczej gra nie jest warta świeczki. Znalazłem z kumplem TKCeki w niemcowni w jakby to powiedzieć umiarkowanej cenie, nieco taniej niż w polszy, tak więc majtasy tylko na rezerwę która nie jest mi szczególnie teraz potrzebna, hej!

dery 30.12.2009 15:40

Cytat:

Napisał JuIo (Post 91193)
Znalazłem z kumplem TKCeki w niemcowni w jakby to powiedzieć umiarkowanej cenie, nieco taniej niż w polszy,

powiedzialbys cos wiecej o tych TKC?
moze byc na priv zeby nie smiecic w watku o majtach.

jaro5000 30.12.2009 16:51

Panowie, kombinujecie i szukacie oszczędności rzędu 30zł, zamiast bezproblemowo załatwić sprawę z forumowym kolegą. Wspomagajmy się wzajemnie. Jeżeli Hubert będzie miał duży obrót to i ceny spadną, proste.

Pozdrawiam
Jaro

Wegrzyn 30.12.2009 20:03

Cytat:

Napisał jaro5000 (Post 91334)
Panowie, kombinujecie i szukacie oszczędności rzędu 30zł, zamiast bezproblemowo załatwić sprawę z forumowym kolegą. Wspomagajmy się wzajemnie. Jeżeli Hubert będzie miał duży obrót to i ceny spadną, proste.

Pozdrawiam
Jaro

Ty chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz..... Hubert i tak ma już bardzo tanio i raczej ciężko byłoby mu jeszcze taniej sprzedawać, chyba, że charytatywnie :haha2:A jak ktoś ma możliwość kupić znacznie taniej to niech z niej korzysta....

baransky 31.01.2010 15:52

Hmm a te E-09 dają radę jako tako na śniegu?
Chciałem dziś polatać swoim nowym Trapim po okolicy (choćby po podwórku), niestety Michelin Anakee do tego stopnia ssą na śniegu, że biedny Trapi nawet z miejsca ruszyć nie chciał, a rozbujany ujechał kilkadziesiąt centymetrów i znowu się zakopał. Następne kilka metrów przejażdżki pokonałem na zmianę zakopując się i jadąc do przodu bokiem... masakra.

Misza 31.01.2010 16:01

E09 dają całkiem sporo siły uciągu. Na śniegu tył działa super tzn wystarczająco mocno chwyta do przodu ale ostrzejsze traktowanie gazem powoduje fajny uślizg...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20.