![]() |
ok jutro Ci odpowiem
|
maherku a zerkni mi tam 19 110/90 tył
ewentualnie 21 |
Cytat:
|
A może by tak przed sezonem zrobić jakieś zbiorcze zamówienie forumowe?? Pewnie kilku chętnych się znajdzie na majtaski terenowe?? Sam pewnie jakieś bardziej terenowe gumy będę chciał nabyć. ;)
|
Dzięki maher.
Majki było wyżej o zbiorczym i powiem Ci, że odzew był mizerny. Nie wiem jakie kto ma wtyki, ale dla zwykłych zjadaczy chleba, to żeby dostać jakiś konkretny rabat to cza tych opon ze 30 zamówić, inaczej gra nie jest warta świeczki. Znalazłem z kumplem TKCeki w niemcowni w jakby to powiedzieć umiarkowanej cenie, nieco taniej niż w polszy, tak więc majtasy tylko na rezerwę która nie jest mi szczególnie teraz potrzebna, hej! |
Cytat:
moze byc na priv zeby nie smiecic w watku o majtach. |
Panowie, kombinujecie i szukacie oszczędności rzędu 30zł, zamiast bezproblemowo załatwić sprawę z forumowym kolegą. Wspomagajmy się wzajemnie. Jeżeli Hubert będzie miał duży obrót to i ceny spadną, proste.
Pozdrawiam Jaro |
Cytat:
|
Hmm a te E-09 dają radę jako tako na śniegu?
Chciałem dziś polatać swoim nowym Trapim po okolicy (choćby po podwórku), niestety Michelin Anakee do tego stopnia ssą na śniegu, że biedny Trapi nawet z miejsca ruszyć nie chciał, a rozbujany ujechał kilkadziesiąt centymetrów i znowu się zakopał. Następne kilka metrów przejażdżki pokonałem na zmianę zakopując się i jadąc do przodu bokiem... masakra. |
E09 dają całkiem sporo siły uciągu. Na śniegu tył działa super tzn wystarczająco mocno chwyta do przodu ale ostrzejsze traktowanie gazem powoduje fajny uślizg...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |