![]() |
Dzisiaj 16.30, Zwycięstwa - 4 Marca w Koszalinie, XRV750 Tesco w towarzystwie DLa650. :)
|
Kto ujeżdża NAT po Mysiadle ?
|
Cytat:
|
Pozdrawiam kierownika NAT w kolorze czerwonym na blachach WU oraz Translapa którym pomachalem przed chwilą na wylocie z Bielska Podlaskiego na Lublin
|
Dzisiaj tj. 27.05 NAT czerwona w towarzystwie Ktm 1290 ul. Aleje 3 maja kierunek w stronę kuźnic i chwile pozniej NAT HRC w towarzystwie bliżej nieokreślonym, wyjazd od Krupówek przez światła kierunek - wyjazd na Zakopaniakę? Pięknie sie prezentowały :)
|
Wczoraj, 31.05 ok 18. Puławska na wys. Królikarni. Monster Afryka bez czachy, gołe lampy, na czarnej(!) ( zielonej?) rejestracji, bodajże WZM. Pozdrawiam kierownika i plecak.
|
2 czerwca 2017 Bielany Wrocławskie stacja Orlen tzw. bliźniak. Byłem świadkiem jak ktoś puszką wyjechał ze stacji pod prąd na czołówkę białej afryce z wrocławską rejestracją WD.
Kierownik afryki wykazał się czujnością i uniknął zderzenia! O tu: https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4acb01832d.jpg |
1 Załącznik(ów)
Pozdrawiam kierownika NAT. Dziś ok 10:30 wlot z Kolna na Pisz. Powiem że komin robi robotę bo motór mruczy jak koteczek:Thumbs_Up:
|
Dziś 150km w okolicy Andrychowa- Bielska B. - Żywca - Jeziora - Suchej B. - Zawoi...
Zadnej AT ale pozdro dla Trampiszonów i Gjejesów w duzej ilości :D |
Dzisiaj 06.06 w Krakowie około godz 19 na ul. Kamieńskiego i Wielickiej wyprzedziłem między autami czarną RD07 prowadzona chyba przez jakąś kierowniczkę ;) bo wydawało mi się, że długie włosy wystawały spod hełmu ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |