![]() |
Sebaz dał się ja namówić na te powrotne szuterki twoje. I co było? .......:lobby:.Podziękował ja za wsioooooo.Cały,szczęśliwy,zadowolony.
|
1 Załącznik(ów)
Było jak zawsze zajefajnie, dziękuję że Wam znowu się chciało. Fajnie było zobaczyć Was ponownie i poczuć ten klimat, popróbować ducha puszczy i przymrozić zadek nad ranem. Różnych trunków popróbowałem ale takiego nigdy nie pijałem.
|
SEBY "szuterki" .... ciekawe jak tam jest na wiosnę ;-), chyba pontonem trzeba się przeprawiać
Dzięki za wspólne balowanie, Bimber, dzida, bimber , dzida .... |
Samogonu przeróżnego popróbował, kiełbasy, słoniny pojad, a z rana na gorąco flaczki... i na czas rajdu poruszenie w wnętrznościach żem poczuł, zatrzymałem się w lesie na stronę ... i rajd mi się zgubił. Na szczęście zaginiony rajd odnalazł się w godzinach popołudniowo wieczornych w miejscu z którego wyruszył. A tam już czekał samogon, słonina i cała podlaska (i nie tylko) trzoda. Do następnego razu.
|
Ekipa łódzka dojechała tylko do Supraśla. Kibicowaliśmy Babie i dziękujemy miłośnikowi BMW. Pozdrawiamy
|
Dzięki za kolejny udany rajd. Nie było aż tak zimno ;)
|
Dziękujemy wszystkim, którzy pomimo "niby" mrozu przyjechali!!!
Teraz wiemy, że nic was nie wystraszy :D. Dzięki za dawkę megapozytywnej energii, za teleportancję w piątek, za rozważania przy ognisku i za wsio inne!!!! Dziś rano myślałam,że się starzejemy- zostało sporo niewypitych trunków, ale zapewniam Was, że się myliłam :). Organizatorzy z pomocą chłopaków z Kaszub stanęli na wysokości zadania i wypili wszystko :dizzy:!!! XII Rajd Podlaski uważam za zamknięty :bow: |
Ojojjjj przepraszam, że tak mało piłem tym razem, ale takim macie klimat, że nie chciałoby mi się ze śpiwora na sikanie wstawać:dizzy:
A tak więcej dla innych zostało czyli filantrop jestem:haha2: Dziękuję wszelkiej maści Onanizatorom. |
Dzięki wszystkim za wspólno zabawe grzanie zadka przy ognisku dzidowanie i trzy gleby na koniec na Sebowo-Bobrowym szlaku .( A myślałem że coś tam umiem)
he he. P.S. RUDA TAŃCZY JAK SZALONAAA...... |
atfosmera była tak gorąca że wcale nie było zimno,
dzięki wielkie, miło było znów zobaczyć wasze roześmiane giemby :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |