![]() |
Cytat:
Jeszcze raz powtarzamy ..trasa Hard jest dla motorów lekkich klasy DRZ i EXC450 i dla kierowników którzy je ogarniają.Warto się nad tym zastanowic i nie psuć sobie i nam imprezy jakimiś kłopotami. Spotkajmy sie wszyscy wieczorem przy piwie i ognisku lub w saunie:D. Sobota tez jest do dziczenia. Woda powinna byc znośna i do przejechania bez problemów. Trzeba się jednak liczyc z koniecznościa zamoczenia butów i spodni do kolan gdy zdecydujecie sie przeprowadzać motocykl. |
Cytat:
|
Kilku z nas juz podjelo wyzwanie- chcemy sprobowac przejechac trase hard Afrykami. Mysle, ze wiekszosc z nich widziala czesciej off niz asfalt. Czy sie uda- zobaczymy
|
Cytat:
|
Bracia! przeca Wy tam inwazje robicie,to polityczny odzew będzie....jak ja Wam zazdroszczę...wszędzie z tego niemieckiego Kołobrzegu mam daleko...........
|
Cytat:
|
Puszek ma całkowitą rację, że trasę hard da radę przejechać Afryka. Większość tej trasy zrobiliśmy nimi włąśnie 2 lata temu, ale..... jesienią i było wmiarę sucho.
Jesli popada to będzie masakra a wiecie jak Bieszczadzkie błoto zabija kostkę nawet tą rzadką. Tam jest takie samo.To co pisze Puszek "Mierz zamiary na siły , a nie siły na zamiary" Bo może komuś braknąc siły na Połoninie i nici z wieczornego piwa i kiełbasy oraz rozmów. Krótko mówią czas pokaże i zwreyfikuje. Mnie zweryfikowała Grzywacka Góra nad Żmigrodem no nie Mirmił:D |
Smigacz- to bedzie dobre porownanie
Podjazd na Grzywacka Gore 567 m n.p.m. Podkarpacka integracja - jesien 2014 Podjazd mial okolo 4 km Po okolo dwoch godzinach cala ekipa byla na gorce. Wiekszosc motocykli z tylu miala E09, z przodu motoz lub TKC Na Ukrainie na trasie Szuter bedzie kilka takich gorek po drodze :) |
Na UA C02 to chyba minimum :)
|
E09 w mokrej glinie się w ogóle nie czyści. C02 za to całkiem spoko, chyba że na Podhalu jest inna mokra glina niż na UA to nie było wpisu. Są tu jacyś geolodzy? :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |