![]() |
Delikatna jakaś.
|
Cytat:
Chyba jak trzepali bagaże na granicy Mirmił musiał się zainteresować i wiedział w którym worku szukać, żeby polatać wieczorem.. ;) |
Poza Tym , dzięki za wszystko ..
Za to, że mnie nigdzie nie zostawiliście, za atmosferę, za to że cierpliwie darliście mój motor do pionu po kolejnych glebach, znowu wygrałam konkurs.. ;) Cieszę się, że mogłam być z wami, i cieszę się że wróciliśmy w tym samym składzie choć mogło być rożnie.. Puchu, Mirmił dzięki wielkie, szacun ma maxa.. ;) |
Ja podziękuje Puszkowi i Herniemu za trudy powrotów... (oby tylko nas nie wbili na czarną listę pogranicznicy i GAJ-ownicy ;-) ) . Jeszcze raz ogromne dzięki za wsparcie i pomoc , i przeprosiny za zamieszanie z odbiorem bagażu MEA QULPA :-) .
peesik HERNI - jak dorzucisz coś to na wiosnę podrzucę Ci XT-ka .. a jak nie to przybiję jego zwłoki do ściany na pamiątke :-) coby przy browarze patrzeć na niego i myśleć jakiego mam farta :-) w niefarcie |
Ja ze swojej strony również dziękuję Wszystkim " pomagaczom" za podnoszenie Izeczki, wróciła zadowolona i już pisze się na wiosenną integrację, powoli trzeba zamówić kilka lusterek i klamek sprzęgła ( Seba pamiętam o Twojej i Izeczka osobiście ją odda :) ).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Majora pewnie wysłali już na wcześniejszą emeryturę ..:haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |