Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IV Ukrainska Integracja 7-9 października 2016 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=27220)

mygosia 12.10.2016 14:10

Delikatna jakaś.

izeczka 12.10.2016 15:06

Cytat:

Napisał sluza (Post 501492)
No Mirmił, wyglądasz jakbyś był po imprezie z podlasiakami

Załącznik 66215

Ciekawe który z Podlasia lata w takich ochraniaczach, na jądra.. :)
Chyba jak trzepali bagaże na granicy Mirmił musiał się zainteresować i wiedział w którym worku szukać, żeby polatać wieczorem.. ;)

izeczka 12.10.2016 15:14

Poza Tym , dzięki za wszystko ..
Za to, że mnie nigdzie nie zostawiliście, za atmosferę, za to że cierpliwie darliście mój motor do pionu po kolejnych glebach, znowu wygrałam konkurs.. ;)
Cieszę się, że mogłam być z wami, i cieszę się że wróciliśmy w tym samym składzie choć mogło być rożnie..
Puchu, Mirmił dzięki wielkie, szacun ma maxa.. ;)

biker 12.10.2016 20:06

Ja podziękuje Puszkowi i Herniemu za trudy powrotów... (oby tylko nas nie wbili na czarną listę pogranicznicy i GAJ-ownicy ;-) ) . Jeszcze raz ogromne dzięki za wsparcie i pomoc , i przeprosiny za zamieszanie z odbiorem bagażu MEA QULPA :-) .
peesik
HERNI - jak dorzucisz coś to na wiosnę podrzucę Ci XT-ka .. a jak nie to przybiję jego zwłoki do ściany na pamiątke :-) coby przy browarze patrzeć na niego i myśleć jakiego mam farta :-) w niefarcie

golab 12.10.2016 21:29

Ja ze swojej strony również dziękuję Wszystkim " pomagaczom" za podnoszenie Izeczki, wróciła zadowolona i już pisze się na wiosenną integrację, powoli trzeba zamówić kilka lusterek i klamek sprzęgła ( Seba pamiętam o Twojej i Izeczka osobiście ją odda :) ).

siwy 12.10.2016 21:31

Cytat:

Napisał golab (Post 501762)
Ja ze swojej strony również dziękuję Wszystkim " pomagaczom" za podnoszenie Izeczki, wróciła zadowolona i już pisze się na wiosenną integrację, powoli trzeba zamówić kilka lusterek i klamek sprzęgła ( Seba pamiętam o Twojej i Izeczka osobiście ją odda :) ).

nie kłopocz się o lusterka, będzie zrzuta na nowy motor bo tego klamota już nikt nie chce podnosić :)

Pirania 12.10.2016 22:24

Cytat:

Napisał puszek (Post 501657)
Ten oto pan i puszek , serdecznie upraszaja o wklejanie fotek..Ewentulnie moze link do jakiejs galerii...

Puszek nie ładnie zmieniać zdjęcia! Mirek jedząc swoje ( chyba.. ) gluty tez jest sexy..;))

golab 13.10.2016 08:00

Cytat:

Napisał siwy (Post 501763)
nie kłopocz się o lusterka, będzie zrzuta na nowy motor bo tego klamota już nikt nie chce podnosić :)

Siwy, podoba mi się ta inicjatywa :)!!!

biker 13.10.2016 08:35

Cytat:

Napisał siwy (Post 501763)

Święta racja :bow:

herni 13.10.2016 08:39

Cytat:

Napisał biker (Post 501747)
Ja podziękuje Puszkowi i Herniemu za trudy powrotów... (oby tylko nas nie wbili na czarną listę pogranicznicy i GAJ-ownicy ;-) ) . Jeszcze raz ogromne dzięki za wsparcie i pomoc , i przeprosiny za zamieszanie z odbiorem bagażu MEA QULPA :-) .
peesik
HERNI - jak dorzucisz coś to na wiosnę podrzucę Ci XT-ka .. a jak nie to przybiję jego zwłoki do ściany na pamiątke :-) coby przy browarze patrzeć na niego i myśleć jakiego mam farta :-) w niefarcie

Majora pewnie wysłali już na wcześniejszą emeryturę ..:haha2:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32.