![]() |
Cytat:
|
Na forum F800Gs chodzi informacja , że został wprowadzony zakaz sprzedawania i wydawania nowych F850Gs. Motocykle które przyjadą na przegląd po 1000km nie zostają wypuszczone z serwisu. Niestety nie znam nikogo kto kupił ten motocykl by mógł to potwierdzić.
|
Cytat:
|
|
Z tego co wydukałem, wynika, ze 50 klientom, ktorzy kupili juz te beemki, zostaną wymienione na nowe. Nie piszą o zatrzymaniu w serwisie tylko zeby się zgłaszać na wymianę. O niebezpieczenstwie nic nie ma, tylko, ze się szybko mogą spierdolić silniki, bo chinole coś zjebały :)
Ps. Własnie doczytałem na f800-forum.de, ze z powodu opznien, ci, ktorzy czekają na 850tki, do czasu ich dostarczenia, otrzymają za darmo wraz z opł. podatkiem i ubezpieczeniem 800tki do uzytkowania. Ładne posu ięcie, choć dyktowane strachem o utratę klientów. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
No własnie nic się jeszcze nie zepsuło, tylko b. prawdopodobne, ze się zepsuje, to i wstrzymali sprzedaż, by pozniej nie miec reklamacji, zwrotów i odszkodowań. :) To stosowane przez producentów posunięcie chyba? Z tego co pamiętam rozpoczęcie sprzedaży NAT też było kilkakrotnie przesuwane? :)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Jak czas pokazał w nowej AT też co nie co spierdolili. Wiecie ile reklamacji było w 93 jak weszła do sprzedaży RD07, które widnieją w statystykach Honda Italia ?
Zgadnijcie ? Moto kosztowało wtedy 20/21 milionów lirów, co dziś według obliczeń tych co się na ekonomii znają, wychodzi koło 20 koła euri Obecnie model adv na wypasie też kosztuje w granicach 18 a jakość trąca chińska chujnią . Takie czasy jak produkcja zlecana jest chińczykom. W przeciwieństwie do BMW Honda nigdy nie przyzna się do winy i niczego nie wymieni bez nakazu sądowego bo ze swoją nadętością nadal myśli że jest nie omylna a użytkownicy jej produktów to idioci i nieudacznicy. Zdrowia |
:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |