Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Honda CRF1100 - 2020?? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34219)

radiolog 15.10.2019 16:28

Cytat:

Napisał JarekO (Post 655041)
No i trzeba brać poprawkę, że ten facet potrafi jeździć. Materiały robi bardzo fajne.

No to w takim razie nowa crfa warta grzechu

myku 15.10.2019 16:38

A ja mysle ze Honda ciagle szuka i troche bladzi.Nie zdziwilbym sie jakby za 2 lata byla kolejna zmiana wiec do tego czasu poczekam z moja 2016.

JarekO 15.10.2019 16:41

Cytat:

Napisał myku (Post 655048)
A ja mysle ze Honda ciagle szuka i troche bladzi.Nie zdziwilbym sie jakby za 2 lata byla kolejna zmiana wiec do tego czasu poczekam z moja 2016.

Honda wzięła się do roboty najwyraźniej. To, że potrafi wprowadzać często zmiany w swoich motocyklach, to duży plus i jasny sygnał, że reaguje na potrzeby rynku/klientów. Ja bym raczej nie dorabiał tutaj teorii błądzenia :-). Jest dobrze. :at:

madafakinges 15.10.2019 16:49

Jeżdziłem w niedziel 1290r i tam kontrola trakcji działą świetnie, i hamuje motocykla w przeciwieńswtwie do tej durnej TC jaką mamy w crf1000 która jest po prostu niebezpieczna... Jeśli crf1100 ma ten sam układ sterowania TC, a podobno ma mieć to ja chce taką elektronikę, która mi pomaga a nie przeszkadza.

Ogólnie przemawia do mnie wersja standard i jak tylko finanse mnie puszczą, to chętnie nabędę takową.

muszel72 15.10.2019 17:01

Fiu fiu, dwie paczki se leci normalnie jak na autobanie jakiejś:)

myku 15.10.2019 17:22

Cytat:

Napisał JarekO (Post 655049)
Honda wzięła się do roboty najwyraźniej. To, że potrafi wprowadzać często zmiany w swoich motocyklach, to duży plus i jasny sygnał, że reaguje na potrzeby rynku/klientów. Ja bym raczej nie dorabiał tutaj teorii błądzenia :-). Jest dobrze. :at:

No chyba ciagle bladzi,Podnoszenie szyby dwoma rekami??? Wyswietlacz tylko pod i phona?? Jesli to prawda to slabo. Mam nadzieje ze wreszcie nauczyli sie robic spawy i powierzchnie odpowiednio zabezpieczac.Dziwi mnie ze musi to tak sukcesywnie przebiegac.Niechetnie to mowie ale w GS1250hp wszystko jest jak byc powinno,kazda srubka,kazdy patent..

JarekO 15.10.2019 18:10

Cytat:

Napisał myku (Post 655056)
No chyba ciagle bladzi,Podnoszenie szyby dwoma rekami??? Wyswietlacz tylko pod i phona?? Jesli to prawda to slabo. Mam nadzieje ze wreszcie nauczyli sie robic spawy i powierzchnie odpowiednio zabezpieczac.Dziwi mnie ze musi to tak sukcesywnie przebiegac.Niechetnie to mowie ale w GS1250hp wszystko jest jak byc powinno,kazda srubka,kazdy patent..

Ciekawie definiujesz błądzenie :). Teraz doskonale Cię rozumiem. Te rzeczy które wymieniasz nie są błędami. Simpson przesadził z czepianiem się regulacji szyby. To prosty wymóg bezpieczeństwa i tyle IMO.
Firma musi zarabiać i nie może czekać z nowościami do momentu kiedy projekt będzie idealny. Najwyraźniej stadium rozwoju nowej CRF jest dla hondy akceptowalne - to jadą z produkcją seryjną i mają rację.

darius 15.10.2019 18:23

Cytat:

Napisał myku (Post 655048)

Za dwa lata dołożą wał Kardana, bo tak klienci będą głosować.

D

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

kristoch 15.10.2019 21:04

Honda CRF1100 - 2020??

Cytat:

Napisał darius (Post 655064)
Za dwa lata dołożą wał Kardana, bo tak klienci będą głosować.

D

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

Ciekawe.
No to kto głosuje za kardanem w NAT?

Już widzę kamieni kupę na tym, kto pierwszy podniesie rękę 😀.
PS. Ja nie. Ja polubiłem łańcuch nawet.

JarekO 15.10.2019 21:07

Cytat:

Napisał kristoch (Post 655083)
Ciekawe.
No to kto głosuje za kardanem w NAT?

Już widzę kamieni kupę na tym, kto pierwszy podniesie rękę 😀.
PS. Ja nie. Ja polubiłem łańcuch nawet.

Jeżeli nie zmieni się masa motocykla to jestem pierwszy za kardanem w CRF :).

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59.