Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spotkanie FAT Biały Brzeg 2021 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=40655)

matjas 18.09.2021 09:19

Tak naprawdę

Żałuje.

mirkoslawski 18.09.2021 10:05

Cytat:

Napisał matjas (Post 748900)
Tak naprawdę

Żałuje.

I dobrze, bo chciałem Cię wreszcie poznać w "realu" :P

robertG7 18.09.2021 10:58

Cytat:

Napisał mirkoslawski (Post 748905)
I dobrze, bo chciałem Cię wreszcie poznać w "realu" :P

@Matjas, nie polecam tej znajomości, od samego przyjazdu zanim rozbiłem namiot "musiałem" pić z gwinta zapijając piwem, później było tylko gorzej... :)

wojtekk 18.09.2021 11:14

@robertG7 - to Tobie zawdzięczam rozbity namiot?

Bo coś na linii mirkoslawski - namiot jest zatem na rzeczy. Gdy próbowałem rozbić mój to najpierw wypiłem dwa kubeczki "kąpotu" potem napotkawszy mirkoslawskiego wódkę z gwinta z rzeczonym wyżej "żentelmę" (piwo już pewnie wypiliście bo się nie ostało) i.... game-over. Funkcja "rozbijanie namiotu" mi się wyłączyła i ktoś mi udostępnił ten moduł tłumacząc, że tropik nie może pasować, gdyż jest do góry nogami :) Czy to byłeś Ty? Z góry dziękuję! :) I za kompot, i wódkę, i towarzystwo i że mnie plecy dotąd bolą od tańców z mirko :)

robertG7 18.09.2021 11:20

Cytat:

Napisał wojtekk (Post 748912)

Bo coś na linii mirkoslawski - namiot jest zatem na rzeczy. Gdy próbowałem rozbić mój to najpierw wypiłem dwa kubeczki "kąpotu" potem napotkawszy mirkoslawskiego wódkę z gwinta z rzeczonym wyżej "żentelmę" (piwo już pewnie wypiliście bo się nie ostało) i.... game-over. Funkcja "rozbijanie namiotu" mi się wyłączyła i ktoś mi udostępnił ten moduł tłumacząc, że tropik nie może pasować, gdyż jest do góry nogami :) Czy to byłeś Ty? Z góry dziękuję! :) I za kompot, i wódkę, i towarzystwo i że mnie plecy dotąd bolą od tańców z mirko :)

To sem ja

wojtekk 18.09.2021 11:26

Dziękuję raz jeszcze! Bo bym nie miał gdzie spać!

mirkoslawski 18.09.2021 12:12

@Robert, @Wojtas - :D:D

A Wojtek miał kieliszki, takie kryształowe (prawie ;) tylko jakoś tak czasu nie było wyjmować :haha2::haha2::haha2::haha2::haha2:

Było naprawdę zajebiście!

Fizolof 18.09.2021 12:21

Cytat:

Napisał wojtekk (Post 748912)

Chociaż się nauczył przez te lata z zimną wódką przychodzić czy dalej ciepła?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

wojtekk 18.09.2021 12:24

Chyba ciepła. Ja miałem schłodzoną. Ale po kompociku nie byłem w stanie już namierzyć kto z której flaszki pił :)

A kieliszki były :) Następnego dnia przecież wyjąłem. Pierwszego nie zdążyłem po tym, jak poszły w ruch toporki> Zlot Apaczy normalnie :)

wierny 18.09.2021 12:24

Czy ktoś ma informacje o kolegach, którzy mieli wypadek w piątek, w drodze na zlot?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13.