![]() |
Tak naprawdę
Żałuje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
@robertG7 - to Tobie zawdzięczam rozbity namiot?
Bo coś na linii mirkoslawski - namiot jest zatem na rzeczy. Gdy próbowałem rozbić mój to najpierw wypiłem dwa kubeczki "kąpotu" potem napotkawszy mirkoslawskiego wódkę z gwinta z rzeczonym wyżej "żentelmę" (piwo już pewnie wypiliście bo się nie ostało) i.... game-over. Funkcja "rozbijanie namiotu" mi się wyłączyła i ktoś mi udostępnił ten moduł tłumacząc, że tropik nie może pasować, gdyż jest do góry nogami :) Czy to byłeś Ty? Z góry dziękuję! :) I za kompot, i wódkę, i towarzystwo i że mnie plecy dotąd bolą od tańców z mirko :) |
Cytat:
|
Dziękuję raz jeszcze! Bo bym nie miał gdzie spać!
|
@Robert, @Wojtas - :D:D
A Wojtek miał kieliszki, takie kryształowe (prawie ;) tylko jakoś tak czasu nie było wyjmować :haha2::haha2::haha2::haha2::haha2: Było naprawdę zajebiście! |
Cytat:
Chociaż się nauczył przez te lata z zimną wódką przychodzić czy dalej ciepła? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Chyba ciepła. Ja miałem schłodzoną. Ale po kompociku nie byłem w stanie już namierzyć kto z której flaszki pił :)
A kieliszki były :) Następnego dnia przecież wyjąłem. Pierwszego nie zdążyłem po tym, jak poszły w ruch toporki> Zlot Apaczy normalnie :) |
Czy ktoś ma informacje o kolegach, którzy mieli wypadek w piątek, w drodze na zlot?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |