![]() |
Szukałem rocznej używki. Kupiłem z nalotem 600 km dużo taniej niż nowa. Na gwarancji. Może tak spróbuj.
|
Tak jak Ty kupilem 300L, moze nie taniej ale byla. Wzialem nowego gasgasa bo uzywki husqi i ktma bylyby tak czy siak drozsze. Ciekawostka jest taka ze ceny na otomoto czesto sa jeszcze do utargowania i to spooooro.
|
No to gratulacje. Czemu się Pan nie chwalisz nowym sprzętem.
|
Cytat:
|
Kosmetyka. Gas Gas ma w wersji supermoto koła odlewane a Huska i KTM szprychy. Wersja enduro chyba nie ma większych różnic oprócz ceny niższej o 10 koła od Kata czy Huśki. To akurat super bo tam trzeba dołożyć parę rzeczy must have i nawet wówczas po dołożeniu szpeju gas gas będzie tańszy niż bliźniaki w wersji golas. Tyle że czerwony wygląda paskudnie ale to rzecz gustu :D.
|
Cytat:
Kolor rzecz gustu, dla mnie bomba akurat :D ES700 to klon 690 i to dosłownie. Husqa jeszcze się różni kanapą, lampą, wydechem. GG to KTM w 99,99%. Dłuugo szukałem dziury w całym czy tu jakiegoś haczyka nie ma, ale finalnie wszystko legit KTM. Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać. |
Różnice międze GasGas a KTM to nie tylko kosmetyka, różne półki, wahacz , podnóżki, wydech, bak itp
więc niższa cena GasGas jest "usprawiedliwiona" |
Spoko. Film z 2020 roku a 700 wypuścili w 2022. 👍
|
Cytat:
|
Cytat:
11k zł niższą od ktm 690 smc. Jak myślisz skąd taka różnica w cenie? :dizzy: Od jakiegos czasu sięprzymioerzałem do ktm 690 smc ale przy takiej dużej różnicy w cenie sam nie wiem czy nie lepiej wziaść gasgas 700 sm Trochę niektóre kompnety beda tańsze ale silnik ten sam etc tu porównianie/opinia do enduro es 700 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |