![]() |
pokazuje, ale tylko bardzo bliskim znajomym...Tym Wiecie Którym ...:):)
|
To prawda zmienił upodobania , ostatnio większą przyjemność sprawia mu zabawa z prundem :haha2:. Wczoraj z lasu zajechałem na pierogi i browca do kierowniczki schroniska w Radocynie . Prosiła żeby pozdrowić kolegę z energetyki , ze zdolnościami malarskimi . mówiła że jest nowa kłódka i tablica wyniesiona na strych , co niniejszym czynię :).
|
Proszę Szanownych Organizatorów o dokonanie zamiany, w moje miejsce (wariant B) kolega Feel. Nie będę tego komentował:Sarcastic:
|
Mirek czy to oznacza ze spokojnie moge przyjechac z naklejkami na motocyklu i mi nie zginie ani jedna bo jakoś w to nie wieżę, sprawosci manualne chyba pozostały koledze.
Co wy palicie w tej Łodzi że kolega tak się zmienił kwiaty, góry, natura go interesuje. Ja go znam jak niszczenie wszystkiego dookoła go pasjonowała: domki letniskowe, gasnice, parki, pola rolne wszystko co stanie na drodze. Mimo to bardzo kolege lubię i mam nadzieje że szklaneczkę mleka z kolegą się na imprezie napiję. |
Cytat:
tak tylko mi się skojarzyło a propos plakietki :haha2: |
Cytat:
|
Jedna osoba odpadła z mojego teamu takze jedno miejsce w wariancie B moge odstapic! Jest kto chetny?
|
Ja :).
|
Czyli w pokoju będzie Wieczny i Pusia :D
|
A Myku?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |