![]() |
Cytat:
Po dłuższym zastanowieniu..............rydzyk fizyk:):D |
Ja jednak muszę odpuścić sobie szutrowanie tym razem. Lista rezerwowa może być uszczuplona o jedna pozycje na moje miejsce. Powodzenia.
|
W takim razie, jako świeży też się dopisuję :D
Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz Czarek40 zupka BABA Łańcut 1 Łańcut 2 Łańcut 3 Muflon wojtalski |
Drodzy koledzy w związku z tym iż dead line który był ustalony na przedpłaty skończył się w kwietniu a wpłat jest tyle co widać w pierwszym poście. Chcąc przygotować się do imprezy pasuje mi zamknąć listę i działać. Trak przez chłopaków zrobiony i jest jak to określają "GRUBY". Nie chcąc odcinać was od przyjemności jazdy dajmy sobie czas do 09.05.2011 będzie po podlaskim i po łikendach. Czyli czekam na przedpłaty do poniedziałku. Proszę nie odczytywać tego a cha za mało i się rozciąga, nie-powiem tak nawet lepiej będzie rozdzielić 50 jak 100 moto więc to nie to :) Ok bo brnę w ciemny zaułek. Mam już wpłaty od listy rezerwowej odnotowałem je nie obawiajcie się. |
Blob daj znać czy jestem na liście . Wpłata 150 PLN wyszła 18.03.2010 r.
|
Cytat:
Jasne że jest ale jakoś nie mogę Cię zlokalizować na listach na której jesteś pozycji. Szukałem Ciebie w którymś poście bo nie wiedziałem do czego ta wplata. Mam zaksięgowane 150 zeta. Wyjaśnij proszę ? |
Niespodziewanie impreza zaczęła ewaluować:D. Tracki gotowe:at:. Są jak by to powiedzieć piękne, zaskakujące, charakter adenczera ma taki jak wulkan Tarawera. Będą zmiany które dadzą wam poczucie spełnienia szutrowo-ofrołdowego i radości a dupy poodpadają:dizzy:. Poznacie życie na UA :kumbaya:i zapomnicie co robiliście a na drugi dzień poprosicie o siekierę do odcięcia głowy:convulsion:. Wszystko napiszę niebawem i o wszystkim poinformuję. Ja już się cieszę jak dziecko. |
dopra wpłacone 150 zł,
|
Cytat:
|
ja też się dopisuję:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |