![]() |
Kilka fotek
23 Załącznik(ów)
Kilka fotek..Podlasie ma swój klimat.. Cała ściana wschodnia..W Grodźcu tego nie znajdziemy...Ale Wasil ma w ryj...dwa razy tam byłem i zawsze leje...Trzeba coś z tym zrobić na przyszłość:mur::mur:..Z powodów oczywistych Rambo został oszczędzony....:D:D:D
|
1 Załącznik(ów)
Dzięki za imprezkę :D
Zostało kilka koszulek, jeśli ktoś jeszcze reflektuje to dawajta na priv. |
wielkie dzięki wsiem biesiadnikom,bylo przezabawnie i przemiło ,ino wszyndzie czuje bimber i śnią mi się ogórki
|
1 Załącznik(ów)
|
|
to była " Podlaska Masakra Ręczną Siekierą "
Parys wracaj do zdrowia , Twoja Afri bezpieczna :Thumbs_Up:. Wszystkim podziękować za zajebiaszczom zabawę , odpowiedni klimat stworzyliście Wy wszyscy, my Wam tylko zapewnili ku temu warunki :D . Dzięki za cierpliwość na offie :at:, za brak linczu w piątek z powodu braku muzy elektronicznej , bo gitarra przy ognichu była elegancka :) i za inne takie tam tyż dziękować, że fajnie było i w ogóle. Chce mi sie wiecej :D:D:D. "...a nu jaho ... kultura musi być ..." :Thumbs_Up: |
Mam w posiadaniu czyjś pas nerkowy, info na priv.
Natomiast poszukujemy kompaktowego aparatu cyfrowego CANONA, jeden z zespołów gdzieś zagubił. |
Ja mam kubek Maćki.
|
tyn pas to plakowy...
|
cholercia, było chyba za ostro na imprezie:D , po przebudzeniu właśnie stwierdziłam, że w pokoju dalej jedzie wódą :dizzy:
fotki wrzucę jakieś wieczeram |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |