![]() |
|
Oni chyba naprawdę czytają forum i wybadali nasze gusta i potrzeby :) A bałem się że wyjdzie coś a'la Varadero wersja druga.
|
Jak by czytali to by była fałka :D
|
Już wolę rzędową nową Afrę niż wiadro z fałką :)
|
To jest trochę jakby fałka...
|
Typowa valka.Wszystko jest jak byc powinno :Thumbs_Up:
|
Afra od zawsze była rzedowa. Fałka to Harley. Bardziej rozlazły na boki to GS, aż mu cycki opadly i by głupio tego nie nazywać, nazwali boxerem (zresztą boxer to pies z takim głupim pyskiem :D).
Afra to była zawsze rzędowa fałka :haha2: Aha, Wojtek, jak trzeba, to mogę być bardzo marnym uczniem, że zanim się nauczę, to duuuużo upłynie :D |
aleee sie napalacie, ok, rozumiem zachwyt nad wygladem, nowa Afra w tej ostatniej odslonie jest zachwycajaca, ale zachwycajaca jest tez np. nowa Mazda ... i nic wiecej...
duszy jak na razie zero i poczekac bedzie z 10 lat zanim sie pojawi... jakos nie widze, ze ktos takim nowym cackiem pojedzie objuczony na Ukraine czy Rumunie... zaliczy kilka dachowan, upierdzieli, poodrywa conieco... a do cieszenia oka to tapeta w telefonie wystarczy przeciez.... |
Cytat:
|
Transalpina ma idealny asfalt. Tu chodzi o cioranie po krzakach.
Jak kupiłem Kata to też mi wiele osób wróżyło, że mi będzie szkoda i będę tylko po czarnym jeździł a cioram go i mi nie szkoda, po to jest. Tak samo zrobił bym z tą ślicznotką. |
asfalt jest na miejscu, ale dojechać można na różne 'sposoby' :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|