![]() |
|
Życie się na niej zemściło, jakby nie pożałowała i kupiła hajngerika to by nie była była :D
Do kiedy wef Stolycy ta afryka nowa stoi? |
W KrK powiedzieli dzisiaj, że kasków na bank nie ma i te 2000 na akcesoria ma być. Co ciekawe - płyta, handguardy są akcesoriami. Podobno w standardzie tej płyty nie ma. Szyby podobno dwie wysokości dodatkowo.
Potwierdzili 4,5,6 grudnia do lookania w salonie. Wczoraj w KrK ktoś wpłacił zaliczkę - przyznać się kto. Ja jednak poczekam na testowe, choć się łamię :-) |
chyba trzeba będzie jutro truknąć do honda plaza popytać oco kaman z tym wszystkim
|
Cytat:
Rozumiem zachwyt. Mam nadzieje, że i na mnie zadziała jej urok. A ochy i achii to bedo, jak nakręci pierwsze 50 TK. ;) (o podłożu nie wspomnę) Zdrówka. |
Wiadomo coś więcej o skrzyniach biegów ? Ktoś się skusił na tą ctv ? Dużo droższa z nią jest ?
|
z DTC kosztuje troszkę ponad 58k, a ceny ze zwykłą skrzynią zaczynają się od 52k
|
Jak za darmo
|
Szkoda że to sprzęt tylko dla wybranych - ja przy 173 wzrostu (który cały czas maleje :mad:) mogę tylko pomarzyć przy wysokości siodła 85-87 :(
|
Cytat:
Afryka będzie za niska dla mnie :):) |
ja mam 170 i spokojnie afrą daje radę ...... :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |
|