![]() |
Serdeczne Dzięki za wspaniałą imprezę..off! :Thumbs_Up: :dizzy: szczególne podziękowania dla kolegi na quadzie :beer2: który to cierpliwie pomagał nam się podnosić po wywrotkach.. :)
|
|
|
Cytat:
|
hehehe, spoko, narazie mam pozrzucane i poopisywane 12 GB filmów.
żeby zmontować dzieło trzeba czasu :D ps. jakiś*mały wyszedł ten mój mot, chyba czas na dietę :D heheh |
Ale się ciszę że udało mi się pojechać i spędzić z Wami wszystkimi ten czas - piątek super (wiele nie pamiętam po 20;) ), sobota hiper, a niedziela w pytkę :D
Szczególne podziękowania dla: - organizatorów - bo tak :D - Pałeł, Cumuulus - tak ogólnie :) - Bartol, Bliźniak, Grucha, Jagna, MirasSC, Raf, Rychu72 (reszty nie pamiętam ksyw - przypomnijcie) za sobotnie (i nie tylko) pomykanie i biesiadowanie:at: - przepraszam w imieniu Garmina za nieplanowane błoto;) Do zobaczenia następnym razem. PS. Spotkaliśmy Naczelnego w Pszczynie - za szybko jechał (pow. 85) i nas pewnie dlatego nie zauważył - gnał do domu ;) |
Cytat:
|
Wielkie dzięki organizatorom za zlot, super klimat i miejsce.
My niestety nie byliśmy na kłodzkim offie, ze względu na muss powrotu w sobotę, ale gleby zaliczaliśmy w drodze off'em do i z Twierdzy :) W przyszłym roku jeśli allah (czyt. szef ) da i partia (czyt. żona) pozwoli, to przybędziemy na całą imprę i offik. P.S. Browar z Twierdzy lepszy niż z lodówki Pozdrowienia dla całej czarnej braci. |
Cytat:
|
ten twój licznik oszukuje
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |