![]() |
4 Załącznik(ów)
No i zima minęła,z nudów a może z chęci poprawienia czegoś doskonałego poprawiłem optycznie moją Panią,
Cel był taki aby Pani była smuklejsza i bardziej gibka no i by uszczknąć parę kg. Po polataniu parę godzin w terenie wrażenia :D:D:D:D,tył podniesiony,przód usztywniony jest fajnie. |
ooooo, no no.. :Thumbs_Up:
na pewno nie wygląda jak żadna inna :) Ramone, to szast prast pływać w kałuży, niech sie brudzi :devil: :D:D :* |
Pikna:)
|
Cholera dobre... Blisko mojej wizji. Moja czworka czeka. Jest zbiornik z TA, zawias z Kata i druga prosta rama ale brakuje czasu na poskrecanie do kupy. I tak juz kilka lat... Ile waży teraz???? Co z silnikiem zrobiłeś?
|
Miałam pierwsza widzieć!
A dokładnie wczoraj trochę o Twojej Królowej my gadali, trochę się śmiali a tu proszę. Myślałam, że będzie gorzej a tymczasem jest very spoko. Lewy profil poka, co tam ukrywasz? No i niedługo latamy rozumiem? Wyklikano z Tapatalk |
,aaaa lewy profil,...no brak naklejek a poza tym taki sam jak prawy.
Będzie jeszcze nowa osłona silnika,i troszkę kolorów. Zaczekaj,no to kiedy:at: |
Może Powtórka z rozrywki, znaczy z zeszłego roku? Czyli Wielka Sobota?
Wyklikano z Tapatalk |
Dziecko ty Boga w sercu nie masz? Wielka Sobota? hmm...prześpię się z tym.
Trzeba by przenieść wątek do umawianie i coś tam coś tam |
Artur a co w końcu z tymi pierścieniami? Zmieniłeś? Doszedłeś co ci je zeżarlo? :osy: :)
|
Pierścionki i uszczelniacze założyłem nówki,stare dziwnym trafem się skończyły,prawdopodobnie się przytarły.
Gładzie wyglądały O.K,sprężania na razie nie sprawdziłem,muszę jeszcze zrobić regulację i synchro bo gaziory wróciły od Szynszyla. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |