![]() |
Nie wiem czy dotrę - ale po raz pierwszy od wielu, wielu lat jest opcja wyrwania się z domu w tym terminie - podpis poszedł
|
Podpisane i wysłane. Szkoda, że nic o gwałtach i paleniu wsi nie było w tym piśmie :-).
Wysłane z ajfona.. |
Czy można się jeszcze dopisać na zlocik ?
|
Hehhe, można, ale najpierw trzeba zrobić żeby zlocik był :)
Dopisz się do petycji. |
I ja podpisałem - A co pochwalić się afryką przyjechać trzeba .
Jest ciekawa alternatywa dla Twierdzy jak coś - http://www.zalewradkow.pl/ Tez w Kotlinie - spędziłem urlop i było ok - dookoła fajne drogi on i off . |
Hej, przeglądam temat i mam sugestię:
po pewnych wpisach nie jestem pewien czy wątek powinien być dalej ogólnie widoczny, jeszcze kto co z niego wyciągnie, wiadomo o jakie forum chodzi. Sugestia 2 - chyba wszyscy mogą się podpisać? pozdro:at: |
Nom, trzeba to wydzielić od posta #315 i stworzyć nowy wątek "Twierdza Kłodzka 2016 - petycja" w innych tematach, a ten ukryć dla niezalogowanych.
Już piszę do Pałeła. Jasne że wszyscy się mogą dopisać :) |
widmo: za ładnie w tym radkowie. Muszę być kamienie, uporządkowane lub nie. Ale musi być klimat ;)
A zlot będzie czy w twierdzy czy nie. |
Masz racje Michał ;) jak dobrze ze mam ciebie Bicio co ja bym robił beż ciebie :bow::bow::bow: nominuje cię na doradca osobistego pana Don Corleone z rodziny Berlusconi :D:D:D:lol8::lol8::lol8:
Miedzy czasie puszyłem dalej informacje do naszych braci z forum włoskiego zobaczymy czy nasz stary kolega Renato pomoże w tym :D:D:D |
A tak chciałem zobaczyć. PODPISANE.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |