![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
Jeżeli mówicie o zjeździe z ostatniego grzbietu na "szosę" w Terło, to problemy zaczęły się po zeszłorocznej UI. Wtedy właściciel (raczej dzierżawca bo prywatna własność ziemi na UA to teoria) postawi l 2 deski na krzyz przed samym strumieniem. Poszliśmy bokiem, była awantura, że mu dziesiatki polaczków łąkę rozjeżdżają. Wiosną już stała tam chałupa, nawet nie próbowaliśmy, wjechaliśmy jakąś dalszą drogą. W sumie się nie dziwię, motorzystów coraz więcej, większość jeździ ciągle tymi samymi śladami. I myślę, że ta niechęć się będzie nasilać. pozdr rr |
Cytat:
|
I puścić 100 motocykli inną łąką?
|
Cytat:
Niestety takich miejsc będzie przybywać, jak 100 chłopa puści się przez wsie i łąki. Widziałem jak wyglądają przeloty przez ukraińskie wsie Braci Afrykańskiej na wiosnę 2015 i powiedziałem sobie że to moja ostatnia integracja. Jak tak dalej pójdzie za 2-3 lata w Ukraińskie Karpaty nie będzie po co jeździć. |
Cytat:
kto ma problem z przemieszczaniem sie offem, niech sobie daruje wszelkie gadanie... na ukraine lecimy by pojezdzic w terenie. W Polsce czesto jest tak, ze na sciezynce, ktos postawi sobie szlaban, drugi wybuduje gospodarstwo po dwoch stronach drogi i przelatujesz przez jego podworko. Te konflikty sa nieuniknione i trzeba je rozwiazywac pokojowo. |
Cytat:
|
Czyli zjazd ze wsi pod cerkiew i pod pierwsze błoto?
? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |