Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IV Ukrainska Integracja 7-9 października 2016 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=27220)

biker 13.10.2016 08:46

Cytat:

Napisał herni (Post 501799)
Majora pewnie wysłali już na wcześniejszą emeryturę ..:haha2:

Majorczik RULES , ale uśmiech miał na paszczy taki i zlewkę totalną jakby go wykąpali za młodu w garnku jakimś z roztworem ziół wiadomych ...

arek 13.10.2016 09:24

Cytat:

Napisał Boski-Kolasek (Post 501535)
No i my tez już wrocilismy. Wracając w poniedzialek szutrami do Krościenka nie zjechalismy przy cerkwi ale pojechaliśmy odcinkiem " harrd Piątek" i zjechalismy do wioski gdzie tuż przed strumieniem i wjazdem na szosę drogę zagrodzil nam nowo wyciety swierkowy szlaban, sforsowaliśmy go i umiescislimy ponownie na miejscu
W tym samym momencie nadjechał jednokonnym wozem z plugiem i bronami, wkorwiony i bluzgajacy autochton, który nie widzac naszych blach zaczął nas wyzywać od lachiw rezania etc. grozil śmiercią z rąk jego i całej wioski. Metalowa rurka w dloni nadała jego wrzaskom sporo dynamizmu
Przeprosiny nic nie dały.
Ponowne równie niewiele zmieniły, w końcu mieliśmy dosyć i odjechalismy zegnani chujami.
:

Czy to jakiś ponury żart?

siwy 13.10.2016 09:26

Cytat:

Napisał arek (Post 501809)
Czy to jakiś ponury żart?

Przy granicy zdarzały się i nam podobne historie. Jacyś inni ludzie tam mieszkają niż w Karpatach, inna mentalność czy co. Uważajcie na siebie i nie róbcie bydła, nie róbcie też skrótów przez czyjeś łąki czy podwórka.

rrolek 13.10.2016 10:00

Witam

Jeżeli mówicie o zjeździe z ostatniego grzbietu na "szosę" w Terło, to problemy zaczęły się po zeszłorocznej UI. Wtedy właściciel (raczej dzierżawca bo prywatna własność ziemi na UA to teoria) postawi l 2 deski na krzyz przed samym strumieniem. Poszliśmy bokiem, była awantura, że mu dziesiatki polaczków łąkę rozjeżdżają. Wiosną już stała tam chałupa, nawet nie próbowaliśmy, wjechaliśmy jakąś dalszą drogą.
W sumie się nie dziwię, motorzystów coraz więcej, większość jeździ ciągle tymi samymi śladami. I myślę, że ta niechęć się będzie nasilać.

pozdr
rr

puszek 13.10.2016 10:21

Cytat:

Napisał rrolek (Post 501815)
Witam

Jeżeli mówicie o zjeździe z ostatniego grzbietu na "szosę" w Terło, to problemy zaczęły się po zeszłorocznej UI. Wtedy właściciel (raczej dzierżawca bo prywatna własność ziemi na UA to teoria) postawi l 2 deski na krzyz przed samym strumieniem. Poszliśmy bokiem, była awantura, że mu dziesiatki polaczków łąkę rozjeżdżają. Wiosną już stała tam chałupa, nawet nie próbowaliśmy, wjechaliśmy jakąś dalszą drogą.
W sumie się nie dziwię, motorzystów coraz więcej, większość jeździ ciągle tymi samymi śladami. I myślę, że ta niechęć się będzie nasilać.

pozdr
rr

kTÓRE JEST TO DOKŁADNIE MIEJSCE? TRZEBA ZMIENIC TRACKA NA WIOSNE

arek 13.10.2016 10:26

I puścić 100 motocykli inną łąką?

motormaniak 13.10.2016 11:20

Cytat:

Napisał puszek (Post 501822)
kTÓRE JEST TO DOKŁADNIE MIEJSCE? TRZEBA ZMIENIC TRACKA NA WIOSNE

Zaraz za granicą Miejscowość Terło - pierwszy zjazd na offa przez rzeczkę. 2 tygodnie temu była tam decha z gwoździami w trawie i choina w poprzek.

Niestety takich miejsc będzie przybywać, jak 100 chłopa puści się przez wsie i łąki. Widziałem jak wyglądają przeloty przez ukraińskie wsie Braci Afrykańskiej na wiosnę 2015 i powiedziałem sobie że to moja ostatnia integracja. Jak tak dalej pójdzie za 2-3 lata w Ukraińskie Karpaty nie będzie po co jeździć.

redrobo 13.10.2016 11:22

Cytat:

Napisał arek (Post 501823)
I puścić 100 motocykli inną łąką?

juz na adv. forum byly oszczerstwa itd w nasza strone, ze bydlo, ze napierdalane, ze takie tam...
kto ma problem z przemieszczaniem sie offem, niech sobie daruje wszelkie gadanie... na ukraine lecimy by pojezdzic w terenie. W Polsce czesto jest tak, ze na sciezynce, ktos postawi sobie szlaban, drugi wybuduje gospodarstwo po dwoch stronach drogi i przelatujesz przez jego podworko. Te konflikty sa nieuniknione i trzeba je rozwiazywac pokojowo.

redrobo 13.10.2016 11:27

Cytat:

Napisał motormaniak (Post 501829)
Zaraz za granicą Miejscowość Terło - pierwszy zjazd na offa przez rzeczkę. 2 tygodnie temu była tam decha z gwoździami w trawie i choina w poprzek.

Niestety takich miejsc będzie przybywać, jak 100 chłopa puści się przez wsie i łąki. Widziałem jak wyglądają przeloty przez ukraińskie wsie Braci Afrykańskiej na wiosnę 2015 i powiedziałem sobie że to moja ostatnia integracja. Jak tak dalej pójdzie za 2-3 lata w Ukraińskie Karpaty nie będzie po co jeździć.

Eee, z takim mysleniem to i na podlasiak nie wypada zatem pojechac. Bo trzody zawsze troche zrobimy.

puszek 13.10.2016 11:58

Czyli zjazd ze wsi pod cerkiew i pod pierwsze błoto?
?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.