![]() |
Melduję powrót!
Super impreza! Sołtys, Stopa chapeau bas!! Niestety ze względu na moje niedysponowanie, spowodowane poniekąd duchem puszczy, przespałem piątkową imprezę, za to z nawiązką i innymi przyjemnościami nadrobiłem to w sobotę! Była BOMBA!! Już się nie mogę doczekać wiosennej edycji! Pozdrawiam! |
Dzięki za organizację było zacnie !
|
Wielkopolska melduje powrót!
Było ZACNIE!!! |
Proponuję , by zaplanować wiosenny Zlot Afrykański , do września następnego roku to kolejne 365 dni wyczekiwania , kto by to wytrzymał , więc kochani , koniecznie trzeba organizatorów namówić na ten " mój wspaniały pomysł" , buziaczki
|
Dojechałem bez problemów i na czas.
Dzięki stokrotne kolegom za bezinteresowną pomoc przy wymianie dętki. Na afrykanerów zawsze można liczyć. Dla organizatorów i uczestników podziękowania za świetną atmosferę. Rękawice też się znalazły . Do zobaczenia. |
a zdjęcia gdzie :)
|
Również wielkie dziękuję za dobrą "rodzinną" zabawę.
Pozdrawiam. P.s. Mam nadzieję, że kaszanka smakowała. |
A może u kogoś, całkiem przez przypadek znalazł się głośnik JBL Clio 2 niebieski... ?
Bartol położył na stół i zniknął Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Zostawiłem na stole w sobotnią noc małą czerwoną alu-flaszkę z logo IM2019, kto znalazł niech się nią dobrze zaopiekuje i zawsze w niej zacne trunki trzyma! :)
|
1 Załącznik(ów)
Znaczy się taką
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |