![]() |
To już mniej żałuje. Ja małowódkowy jestem.
Jaki wypadek? To dopiero teraz wypłynęło??? |
Cytat:
Z grzeczności nie skomentuję 🤣 po drugie daremna była, wiec co tam wybrzydzać :) |
Cytat:
|
Jochen
Wiemy NIC, Jeden z kolegów jadących na zlot przejeżdżając w czasie kiedy zabierała ich karetka zadał pytanie czy jadą na zlot, (NIE pytając kim Oni są). Padła odpowiedź że tak, jeden z pokrzywdzonych miał złamaną nogę ,drugi podobno TYLKO rozciętą wargę. Nie wiadomo kto to i co dalej się działo w szpitalu. Z listy nie jesteśmy w stanie tego ustalić--to chyba nie był Garwolin bo jechali od południowej strony. Jeżeli czytają pokrzywdzeni to proszę niech dadzą znać jak się czują. ps. mam do siebie pretensje że nie ZAREAGOWAŁEM WŁAŚCIWIE--mogłem "kogoś" poprosić o pojechanie na miejsce wypadku, ALE..................., (nie pomyślałem, WY przyjeżdżaliście,................................. .........., wiedziałem że jeden z nich nie jest groźnie poturbowany) SORRY ciał |
Tak jak napisał Stopa nic nie wiemy.
W tym terminie było kilka zlotów więc też nie mamy pewności czy to na pewno do nas. W niedzielę przed wyjazdem z ośrodka dostałem trzy telefony o wypadkach z udziałem motocykli na odcinku do Piotrkowa, więc ten weekend zebrał swoje żniwo. Na tę chwilę nie mamy pojęcia kto to był, ale mamy nadzieję że jak najszybciej wrócą do zdrowia. |
bezyjaj - gdyby był to ktokolwiek z forum to już na pewno byloby coś wiadomo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pany, może ktoś znalazł metalowy kubek (zwykły blaszak za dyszkę z kauflanda)
dla mnie ma wartość sentymentalną... jest na nim charakterystyczna naklejka. zaginął lub nieświadomie został pozostawiony gdzieś w okolicach bramy wjazdowej, a disco w piątek późną nocą, a wczesnym rankiem :mur::mur::zdrufko: |
Wszystko co znaleźliśmy jest w kartonie, razem z rzeczami z ubiegłego roku i jeszcze poprzedniego. Gwarancji nie dam że jest bo nie pamiętam, ale Stopa jak będzie miał chwilę to sprawdzi.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |