![]() |
2 Załącznik(ów)
i takie o
|
3 Załącznik(ów)
Ja już w domku. Dzięki wszystkim i każdemu z osobna, było super
|
Serdeczne dzięki za super imprezę i miłe towarzystwo. Oby więcej takich spotkań. Wojtek organizacja tip top. Do zobaczenia.
|
Dojechaliśmy do domku z Barthezem. Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie. Pozdro
|
Mareksz007 fajne foty. :Thumbs_Up::)
|
1 Załącznik(ów)
a ja walczę z odzyskiwaniem karty pamięci... w mordę jeża
kilka fot odzyskałem z blisko 200 Załącznik 134826 |
12 Załącznik(ów)
Było naprawdę pryma sort, to jest super sprawa poznać na żywo ludzi których się czytuje i kojarzy tylko jako nicki z FAT a takie zloty są do tego świetną okazją.
Były atrakcje, sympozja i zajęcia w podgrupach, podobno był nawet Zorro ale przespałem. Dzięki Wojtek, że wpadłeś na taki pomysł i doprowadziłeś temat do końca. I dzięki za te szkolenia w gratisie. tak zaczęliśmy wyjazd od lewej Kici, ArtiZet, Walenty, MHV, Majki i ja. Załącznik 134814 Za kawałek dołączył Dzieju Załącznik 134815 potem padao i co gorsza sklep był zamknięty: Załącznik 134816 Potem już sielanka i cudowności: Załącznik 134817 Załącznik 134818 Załącznik 134819 Załącznik 134820 Załącznik 134821 Załącznik 134822 Załącznik 134823 powroty trochę naokoło w mniejszym składzie Kici, Leżan, Majki i znowu ja. Załącznik 134824 Ale nagle stało się TO: Załącznik 134825 I tym sposobem wróciłem do domu Afrą z przebiegiem wg. drogomierza 69km, jak nie patrzeć to same plusy. |
Dzięki za spotkanie, pogaduchy i klimat aligancki. :blues:
Marrek, dzięki, że wyżarłeś mi cukierasy :D Zdrów |
3 Załącznik(ów)
Gratulacje za organizację i dziękuję, że jesteście. To był klimat jak za starych czasów. Naprawdę w pytę jak mawia klasyk. A motocykle, no ślina ciekła, można było stać godzinami i oglądać.
Wszystkie były piękne ale mi najbardziej przypadły te trzy do gustu. |
14 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |