![]() |
Cytat:
|
Waldek, dzięki na zwrócenie uwagi o bezpieczeństwie.
Bardzo sobie chwalę Twój deflektor. Towarzyszy mi już ponad 30kkm i bywał na wiele narażony. Niedawno jednak udało mi się go połamać, ale myślę, że gdyby był bardziej pancerny, zmiotłoby go razem z szybą. A tego bym nie chciał. Pozbierałem to, co odpadło i o dziwo, na drobne rozmieniła się sama szybka. Dociąłem nową z kawałka czegoś, co było kiedyś szybą przyczepy kempingowej, a co wpadło mi w ręce w noc przed wyjazdem i tak jeździłem. Po Twoim ostatnim poście o bezpieczeństwie spróbowałem na odpadach, co dzieje się po uderzeniu i się przeraziłem. W pełni mnie przekonałeś. Poproszę o nową szybkę. |
Tomku, jutro rano wysyłam.
|
Mój deflektor skapitulowal całkowicie. Przy kolejnej glebie ustąpiły mocowania. Waldku napisz Priv z danymi do przelewu. Potrzebuje nowy deflektor :)
|
Deflektor pierwsza klasa ! Ślicznie dziękuję :)
|
Dziękuję za deflektor. Potwierdzam, że wykonanie pierwsza klasa. :D
Pozdrawiam. |
Deflektory zamontowane, wykonanie i działanie super. Nie wiedziałem, że mam tak głośne opony.
Pozdrawiam |
Czy ktoś wie czy przy wzroście 193 cm potrzbny jest po prostu wysoki deflektor czy musi być to DEFLEKTOR potężny jak szyba od autobusu ?? :haha2::mur:
|
Pisz lub dzwoń, w pierwszym poście masz wszystkie namiary, bez sensu abym tutaj robił wykład.
|
Deflektorek miód-malina. Przesyłka superekspres.
Bardzo dziękuję. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |