![]() |
Cytat:
:hello: |
Cytat:
|
|
Dziękujemy szalonemu, niezawodnemu Olkowi Leydo za zaproszenie, organizatorom za dopięcie wszystkiego na ostatni guzik i inicjatywę, zespołom za dobre brzeminie, i ludziom za tak życzliwe i serdeczne przyjecie 3 dziewczyn bez motocykli, kasków, odpowiednich strojów, no jak urwanych z choinki... :).. ale od czegoś trzeba zacząć . Byliście wszyscy fantastyczni! :*
|
Proszę w moim imieniu przeprosić pana z Niemiec, że prawie wpadł na drzewo z powodu mojego "sentinela spod lewego kciuka". Było to jedynie informacyjne, bez zamierzeń ataku na powyższą osobę. W mojej obronie dopowiem, że miałem wtedy na ryju uśmiech a w głowie radość z ujrzenia afryczek cudzoziemskich.
|
1 Załącznik(ów)
takie ktoś mi podesłał
|
Emocje opadły, a wrażenia po zlocie cały czas bardzo pozytywne :)
wielkie dzięki dla Pomarańczowych za Waszą pracę, :bow::bow::bow::bow: było naprawdę świetnie, mnóstwo pozytywnej energii, superowy off, i mozliwość poznania wielu z Was w realu .... ehh:Thumbs_Up: jestem przekonana, że Izi mimo, iż jest w "dalekiej podróży" był tam z nami i może dzięki Niemu, choć czasem będziemy pamiętać, jak kruche i ulotne jest życie, jak ważni są bliscy nam ludzie, przyjaźnie i bycie "ponadto" ...ponad różnice, drobiazgi i inne przyziemne pierdoły.... ...i tak trochę personalnie:) Jochen przemiło było Cię ścigać :lol8: , mam nadzieję, że Cię nie przestraszyłyśmy, hahaha Matjas i ekipa "leśnych drwali" ;) dzięki za superowego offa, nastepnym razem bez piły mechanicznej się nie ruszam (rozumiem, że siekiery są passe:haha2:) Pastor,dzięki za płyn do mumufikacji, od razu mi zmarszczki wyprostował:lol8: Kowal dzięki;) za super montaż filmiku z offu, który teraz to już musisz zrobić:haha2: Olek, wariacie dbaj o zofię bo niedługo to będzie wyglądała jak jeżozwierz:dizzy: ......tutaj kilka kolejnych osób.... no i na koniec: Franc, ale mnie rozczarowałeś, wcale nie jesteś francowaty:hehehe: |
co to za gazeta ??
|
Dzida na offroadzie na IZI Meeting 2011
|
hehehehehe ;) pierwsze trzy minuty offu i już się zgubiliśmy ;) później było już ciężko się zgubić :)
dzięki Fassi za przekazanie filmu. pozdrowienia dla Stormiego!! matjas p.s. tak wogle to napisałem w imieniu naszego forum podziękowania do nadleśnictw ZŁotoryja i Jawor, po których terenie przebiegała trasa, za wyrażenie zgody na przejazd. na początku łatwo nie było i koniec końców okazała się to najtrudniejsza część przedsięwzięcia. niemniej zostałem przyjęty tam w czwartek przed zlotem - było bardzo sympatycznie i dostałem wszystkie potrzebne dokumenty ;) za rok będzie łatwiej!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |