![]() |
|
Adam, jak w IT będziesz miał okazję śmigać to czekam na opinię, szczególnie z DCT !!!!
|
Normalnie och i ach :)))
|
Z tego co się dowiedziałem to demówki będą od stycznia, jak się uporają z zaległościami względem tych co moto zakupili i mieli odebrać końcem października. Podobno opóźnienia w IT wynikły z powodu eicma gdzie nastąpiła oficjalna prezentacja, zainteresowanie oglądaniem było ogromne czy się to przełoży na sprzedaż nie wiadomo. Fani modelu kupili bez oglądania, ale większość chce się przejechać i wtedy zdecydować. Rozmawiałem z tymi co już jeździli, ale to niereformowalni ortodoksi podobnie jak ja lubiący AT, więc nic złego nie mówili :haha2:
|
Pozdrowienia D |
Witajcie,
Jestem pracownikiem Honda Plaza - największego dealera Hondy w Polsce. W najbliższy wtorek będę miał okazje testować CRF1000L :) w ramach szkolenia. Będę miał przy tym możliwość wykonania dla Was dokładnych zdjęć i filmu. Jeśli macie pytania dotyczące samego motocykla, jego pracy, osiągów, chętnie na nie odpowiem. Piszcie proszę bezpośrednio w temacie. Karol Honda Plaza |
Jak bardzo możecie zniszczyć ten motocykl w trakcie testów? :D
|
Zniszczyć królową?! Nie przystoi! ;)
Motocykl nie powinien zostać uszkodzony. Testy będą odbywać się na zamkniętym, utwardzonym terenie. Jest to pierwszy egzemplarz motocykla w Polsce, służący jako pokazowy na potrzeby Honda. Karol Honda Plaza |
Ktoś chyba pytał, czy cylindry są na stałe?
|
Cytat:
Na 'zamkniętym utwardzony terenie' to można testować ścigacze. Hehe. |
1. Tak, górna część skrzyni korbowej jest zintegrowana z cylindrami.
2. Profesjonalne testy dziennikarskie będą zrealizowane jeszcze w tym roku w RPA, również w terenie :). 3. Na jazdy próbne zapraszamy wszystkich motocyklistów już w marcu do Honda Plaza - www.hondaplaza.pl . Karol Honda Plaza |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |
|