![]() |
|
Cytat:
napisz coś sensownego....??? a jak nie możesz to chociaż czy te tryby są plastikowe czy stalowe :):):) może jakieś fiszki... to sami sobie popatrzymy jak to zrobili... pewnie mówić i pisać Wam zakazali.... |
z calym szacunkiem tez mnie to rozbawilo :)
|
Idzie na gume z dwóji z gazu? :D
Czy możesz sprawdzić to ile i jakie części odpadną po przewróceniu na lewą stronę? A potem postaw na koła i puść na prawą? Czy możecie sprawdzić na serwisie czy zalana olejem samochodowym będzie dalej działać normalnie, tak jak stara? :) |
Może ściepa forumowa na 1 sztukę do prawdziwych testów :D
|
Cytat:
Chodzi mi o to czy można to zdjąć i zawęzić dupe na kufry i puścić wydech mniejszy dołem. |
Panowie,
Z przyjemnością opowiem Wam o nowym modelu w zakresie dostępnych informacji. Miałem okazję przejechać tym motocyklem łącznie 15 km po leśnych i asfaltowych drogach.To dystans pozwalający na wyrobienie wyłącznie pierwszego wrażenia. Testowałem wersję z automatyczną skrzynią biegów DCT wysposażoną dodatkowo w terenowy tryb G. Silnik oddaje moc bardzo płynnie (jest to szczególnie widoczne w zestawieniu z KTM LC8 o który pytaliście). Na jedynce motocykl bez problemu idzie na koło z samego gazu. Dynamika motocykla do 180 km/h jest bardzo dobra, prędkość maksymalna wynosi ponad 220 km/h (licznikowo). Zawieszenie w standardzie jest zestrojone stosunkowo miękko, posiada jednak pełną regulację w zakresie napięcia wstępnego, dobicia i odbicia. Pomimo bardzo dużych skoków zawieszeń motocykl na standardowych oponach prowadzi się bardzo pewnie przy prędkościach autostradowych. Kontrola trakcji ma 3 stopnie, w najniższym pozwala na lekkie uślizgi tylnego koła. Istnieje możliwość jej całkowitego wyłączenia jednym przyciskiem na postoju. CRF1000L jest bardzo zwrotny, promień skrętu wynosi 2,5 m. Motocykl sprawia wrażenie bardzo łatwego w jeździe i przyjaznego dla kierowcy. Sam byłem posiadaczem XRV750 RD07, na której przechałem 30 tys. km, również w terenie. Specjalnie nie zestawiam ze sobą tych wersji, ponieważ CRF1000L wygrywa konfrontacje na wszystkich polach podczas jazdy. Jazdy testowe dla klientów będa odbywały się już od marca w Honda Plaza. Oczywiście założeniem testów jest sprawdzenie motocykla, w różnych warunkach, do czego zachęcamy. Karol Honda Plaza |
mdxmd, wszystkie tryby napędzające pompy oleju i wody są metalowe.
QrczaQ, poniżej przesyłam schemat części, o który prosiłeś. http://images75.fotosik.pl/106/a98fd8443e3607b6gen.jpg http://images76.fotosik.pl/107/8f33dcea92ebd26fgen.jpg Karol, Honda Plaza |
czy to jakieś faux pas by było gdybyś wstawił nam tutaj cały partscatalog ?
każdy by sobie na spokojnie obejrzał co królewna ma w środku ... |
slafo, Tak, mogę udostępnić Tobie i inym użytkowinkom forum fiszki CRF1000L.
Osoby zainteresowane proszę o bezpośredni kontakt pod adresem: karol.frindt@hondaplaza.pl . Karol Honda Plaza |
Cytat:
Daje mi to jakies rozeznanie. Czyli chyba mozna te boczki wywalic i mamy gołą ramę. To mocowanie rejestracji tez widze, ze mozna latwo zmienic na cos mniejszego. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |
|