![]() |
To już nie mały, a wielki rejmont :D Fajnie, fajnie:at:
|
Dwie sprawy ja bym jednak osłonił akumulator, bo w razie wywrotki na kamienie może być kuku i dziurka się zrobi, a po drugię wywaliłbym tą owiewkę i założył małą lampę np od ktm 950sm, albo
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...K6YLhHIUn2B4Kg taką jak ma pawlicho. |
A stopka centralna działa na podwyższonym tyle?
|
Kombinowałem z małą lampką od plastikbayka ale ni hu,hu nie mogłem pomieścić okablowania mimo że prawie wszystko wypieprzyłem.dorwałem czachę z lampami od CAGIWA ELEFANT troszkę ją pocięłem +żywica i jest git .
Osłona na aku i chłodnicę oilu dzisiaj zeszły z plazmy. Stopkę przedłużyłem o jakieś 5cm,potem wywalę centralkę i jakiś delikatny gmol na chłodnice wody,mam palone z bl.3mm alu ale przy glebie bym się obawiał. |
1 Załącznik(ów)
Byłem dzisiaj na wadze,no i moja pani schudła dość znacząco 206kg,w zbiorniku było ok.10-15 l wachy.
Wywalę jeszcze centralkę ,ale dojdą jakieś gmole,tak że waga jest raczej ostateczna. |
Ramoneza,zbiornik z trampka już mam :D i chińskie koso prawie zamontowałem :)
Pompe paliwa można,czy trzeba ominąć ? |
No i tu jest pies pogrzebany.
Pompę wywaliłem i dzisiaj przez 20 km,co kilka km,kładłem motek na bok bo paliwo nie dochodziło. Po dojechaniu do stacji paliw zatankowałem do pełna 10L ,znakiem tego przy grawitacji zostaje ok,8-9 liters,jutro chyba montuję pompę. Może gaziorki są trochę wyżej położone jak w trampku i robi się efekt syfonu |
Zamontowałem pompę,mam wrażenie że motorek lepiej pracuje,a może mi się tylko tak wydaje.
|
3 Załącznik(ów)
Panowie może komuś zalega,rozsypała mi się prowadnica łańcuszka nierządu
|
Witaj, a ja mam pytanie jak wyrzeźbiłeś boczki do baku. Jakiś szablon coś, czy właśna inicjatywa?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |