![]() |
10 Załącznik(ów)
|
Poprzedni sezon przeszedl plynnie w kolejny, kolcowac panowie, kolcowac, wielkie jeziora mazurskie czekaja na nasz biwak.
|
Łoo Panie jakiś bal samców ;) Fajne foty Marku :D
|
Bal samców z obcej planety w morde jeża normalnie.
|
Cytat:
eee tam planety od razu, to tylko rolniki szukający żon :haha2: |
zapomniał Ja grzecznie podziękować :Thumbs_Up: git majonez szkoda, że tak krótko a gdzie tam zimno było :lc8: pzdr :D
|
Poprosze o wiecej zdjec. Z racji mego niebytu poprosze wiecej zdjec z zabawy, moze one choc w znikomym procencie ukoja zal.
Naturalnie czekam na Złoma. Zdrowka. |
A no właśnie Mirek czemuś nie dotarł ? Brakowało normalnie Twej ręki
w dystrybucji paliwa wysoko oktanowego przełykowego. Pozdro.Zibi |
Hej Zbylek. Zatrzymali mnie sila, choc walczylem i rwalem sie jak moglem. Praca... co tu duzo gadac.
Wierze ze dobre rece laskawych ludzi sycie dzielily napoje i dumnie podtrzymywaly tradycje. Foty sa tego zywym dowodem, choc troche ich malo. Pamietam z poprzednich rajdow, kto pstrykal duzo, lecz nie bede zapraszal do tablicy. Klejcie smialo. Dzieki i zdrowka. |
Również z ciekawością tutaj zaglądam czekając na foty/filmy, a tu psinco...:confused:
Minęło już wystarczająco dużo czasu aby duch "spirit" odparował i "kaskaderom" powrócił pion... No chyba że Podlaska "Bałkanica" była tak intensywna, że te kilka fotek powyżej -to jedyne które nadawały się do publikacji ( w co również jestem w stanie uwierzyć...) :D Dawać foty i nie maruderzyć !!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |