![]() |
to ja dołączam(łanczam) do reszty Podlasiaków w podziękowaniach za zaje imprezke i życzeniami rychłego ozdrowienia... oby do wiosny
|
My z Mirmiłem tez w domkach...Dziękujemy wszystkim za uczestnictwo.
Wielki szacunek dla tych co przejechali piątkową traskę hard w całości. Czy ktos zrobił sobotnią traske hard? Do zobaczenia w maju. |
My również już w domu, 9.00 zameldowaliśmy się w Gdańsku . Nie spodziewałem się że wyjazd na taką imprezę bez motocykla dostarczy mi tylu emocji:) Dzięki i do zobaczenia przy kolejnej okazji.
|
Super impreza. Podziękowania organizatorom, kompanom jazdy i imprezy. Do następnego
|
Czołem! :D
Dzieki wszystkim za impreze. kolegom z ekipy hard, ze mnie przygarneli, nie zostawili i za te wszystkie chwile wspanialej dzidy ;) smialismy sie, plakalismy, mega ekipa, dzieki chlopaki! :* Gdańszczaninom za odstawienie mnie i Dewastatora do Krakowa, jestescie kochani i ciesze sie ze dojechaliscie bezpiecznie. Wszystkim innym, lacznie z organizatorami (Mirmiłkowi i jego wszystkomajacemu i wszystkowożacemu MirmiłServiceBus w szczegolnosci :D) za super spotkanie, atmosfere i usmiech. Do zobaczenia :) |
i mnie udało się wczoraj szczęśliwie dotrzeć do domku.
Dzięki organizatorom i wszystkim za super imprezę. To był dobrze spędzony czas. Do zobaczenia na wiosnę Poszkodowanym szybkiego powrotu do zdrowia. |
|
Cytat:
|
a teraz ?
|
Ja już powoli dochodzę do siebie. Było jak zwykle zajebiście. Kto mi zabrał kołdrę w nocy? i po co:dizzy: Niech wszyscy zdrowieją szybko i wracają do rzeczywistości powoli. Dzięki wszystkim za towarzystwo i zabawę. Puszek, Mirmił i nie wiem kto jeszcze odwaliliscie kawał dobrej roboty:bow:
Oby do woisny:at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |