![]() |
Cytat:
Ale Te pierwsze kilometry pasuje zmienic |
Terło - pierwszy zjazd na offa przez rzeczkę - cerkiew jest dalej. samochodami tam nie jezdzicie.
|
może warto popracować nad zupełnie nowym trackiem - przynajmniej pierwsze 30 km. jechałem kiedyś połoniną pomiędzy starym trakiem - a Samborem ale nie mam śladu.
|
Wszystkie niemiłe sytuacje z miejscowymi miały miejsce właśnie pierwszego dnia, bliżej granicy. Seba kiedyś dostał w kask kamieniem wielkości piłki jak niechcący wjechaliśmy na czyjąś łąkę i próbowaliśmy grzecznie zawrócić.
|
Cytat:
|
6 Załącznik(ów)
Dziękuję Wam za fajną przygodę - było szybko ... czasami trudno tak jak powinno być !
Pozdrawiam Sławek |
Czy Arek z 3 postami jest zbulwersowany bo ktoś mu robi konkurencję ?
Znam organizatorów i gwarantuję ci że przynajmniej jeden z nich jest bardzo rozsądnym człowiekiem. Robią imprezę dzięki której spora grupa ludzi ma okazję pojechać na UA i pojeździć po fajnych terenach itp. itd. Ja nie byłem na żadnej z integracji bo wolę kameralne wyjazdy i jeżdżę tam w grupie max 5 motocykli. Zawsze się trafią ludziki którzy nie mają świadomości że robią coś źle, lub są po prostu durniami i robią bydło, jednak zauważ że są to sporadyczne przypadki. Jestem pewien że organizatorzy, którzy zgodnie z moją wiedzą, nie zarabiają na tej imprezie, zrobią wszystko by poprawić coś co jest nie tak jak powinno albo dadzą sobie spokój z zabawą w organizatorów. Na Ukrainę jeździ i będzie jeździło coraz więcej motocykli, samochodów i pieszych chodzących po górach(plujących na zmotoryzowanych) i zgrzyty są nieuniknione. Tylko od nas zależy czy przejedziemy koło gospodarza czy innego turysty na pełnej pycie czy przejedziemy powoli podnosząc rękę do góry, lub zatrzymując się i zamieniając kilka słów. Musimy jakoś współistnieć ze sobą a cudzej własności nie traktować jak prywatnego toru motocrossowego. Jeżeli wszyscy by to zrozumieli nie było by problemów. |
Motormaniak po pierwsze nie stu a 40 maszyn naliczyłem.
Po drugie pokaż palcem który to, a sam mu poprzecinam opony na granicy. Rzucać oszczerstwami każdy potrafi, konkrety poproszę . |
Tak tam gdzie pisze motormaniak. Pierwszy zjazd w lewo później przed mostem w lewo i prosto a później rzeczka i w górę( mysmy zjechali) byly tam jakieś chalupy i ślady pracy ciężkiego sprzetu czy coś takiego. Zjechalismy grzecznie i nie szybko, zresztą kiedy zbliżam się do ludzi to staram sie zrobić dobre wrażenie( dlatego na wyjazdach często w otwartym kasku). Bylo nie fajnie. Ale wygląda że to nie jest odosobniony przypadek. Nie mozna się komuś wpierdlac w rolę tak sobie dumam...
|
No niestety lepiej już nie będzie, stosunek miejscowych jest efektem pomajdanowej kampanii propagandowej prowadzonej w ich mediach, a po za tym nie czarujmy się, nigdy nie byliśmy ani nie będziemy tam mile widziani.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |