![]() |
Cytat:
|
Nie jest ale touratechy nie zrobią z osła wierzchowca 😄. Grzechu2012 ma ten turatech na froncie.
|
Cytat:
|
No i jest. Tylko nie Touratech a Ohlins. I WOW! Coś pięknego. Wymieniłem wkłady na przodzie i całość na tyle. Jest twardszy, ale bardzo precyzyjny. W terenie trochę za twardy, ale coś za coś, zresztą to nie lekki EXC, waga robi swoje. Szutry to ojczyzna tego zawieszenia, bo w 100% wybiera drobne nierówności, szuter tylko słychać. Na dobitym asfalcie już może nie tak idealnie, ale o niebo lepiej. Normalny asfalt jak po szynach, przy szybkim przełożeniu ciasnych zakrętów z lewej na prawą słucha się perfekcyjnie, żadnych wybić i to na lekkich muldach. Nawet ronda lecę bezpiecznie szybciej. Na winklach dużo pewniej. I na koniec wisienka na torcie, w ogóle nie czuć ząbkowania opon.
Czy było warto wydać taka kasę? Chyba nie, bo to kupa kasy, ale jest znacznie lepiej więc walić to. |
Ty wiesz jaka jest największą różnica, że ohlins jest zajebiście czuły na regulację. 1-2 kliki i będziesz miał całkiem inne Moto. Pojeździsz i stwierdzisz że to najlepiej wlożone pieniądze w moto, no może poza nowymi oponami.
|
Cytat:
|
Odkopie zimą temat...
Chce zamówić kartridże Andreani do CRF 1000 2016r. , trzeba podać wagę kierownika (pewnie w pełnym szpeju)- nie ma problemu. Podać też trzeba przeznaczenie : Track, Street, Mixed (Track/Street), Tourism(Adventure). Jeżdżę 60/40 on/off , ale to przez off-a inwestuje w zawieszenie- co radzicie, co braliście? Oprócz dedykowanych wkładów 105/H20E Andreani ma też teraz 125/H01 1 "off road" tylko coś wydaje mi się, że te tylko pasują do CRF 1000 AS 2018r , ktoś badał ten temat ? |
Lagi w 1000 i 1100 są takie same. Jak będziesz brał zwykła wersję to weź adventure.
|
Pytanie mam odnośnie lag, czy po wymianie sprężyn na liniowe zmienia się ilość oleju w ladze ,czy nie ? .Czy poprostu trzeba eksperymentowć ?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |