![]() |
Cytat:
|
Mam syndrom ciężkiego porajdowego poniedziałku!
Wy też tak macie? |
yy..
Ja tu się boję zaglądać.. Także jednym okiem tylko zerkam z między palców.. Trasa nr 8 była bardzo interesująca... Poprzeczka wysoko postawiona. Dzięki całej ekipie.. :) |
Obliczylem w pamieci. Motocykl Izeczki by pokonac 26 metrow pracowal ciezko pol motogodziny.... To pokazuje dobitnie trudy tej trasy.
|
Redrobo, Twój ktm to taki Robinson Crusoe.
Ciechanów / Płock zadowoleni i cali w domach. |
Dobrze było Was zobaczyć Ryje 😁
Do następnego! Pozdrawiam Trafior |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
To ja trochę wazeliny zrobie teraz
Chciałbym bardzo podziękować wszystkim za przybycie:bow: A trochę was było :dizzy: Szczególnie dla Adama za miejsce oraz jedzonko PietiBBI za traske AdzeWu że Tak dzielnie i bezinteresownie dla mnie pomagała to wszystko porozliczac:bow: Oraz Wam wszystkim razem I każdemu z osobna za przyjazd dzięki czemu klimat jest jaki jest:bow::bow: Ogólnie było coś koło 100 motocykli. Straty znikome oprócz przeorania kamiennego kregu:Sarcastic: Zabawa przednia, żałuję tylko że nie spróbowałem tortu lubijejoszowego:D Parsiuk wyśmienity:bow: Kawowka zerwała dla mnie pape z dachu:D Plaku, ATomku nie gniewajcie się na mnie ale to było tylko i wyłącznie w trosce o was:D Co dziwne na tej imprezie nie zginęli dwa kaski ale jeden został:confused:. Właściciel niech się odezwie to łoddamy. Jest też trochę drobnego sprzętu, wieczorem zrobię zdj może ktoś już tęskni za swym gadżetem. I ostatnia sprawa kto mnie zajebał szapku:D |
Nooo, było w pytę. Jeszcze mnie głowa boli. Organizacja, miejsce, trasa, jedzonko i część muzyczno-śpiewano-taneczna pierwsza klasa. Cieszę się że mimo 20 razu ciągle jest jak na początku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |