![]() |
1 Załącznik(ów)
Ten większy... Trudno go płotem otoczyć :D
|
W styczniu 89 roku miesiąc tam siedziałem ,codziennie kasza i chleb z konserw.:mad:
|
Mam cykora, żeby na ten wiekszy wjeżdżać.;) Amerykańce mają dobrą broń ;)
:bow: |
U mnie liści na ziemi przybywa, jesienna aura.
Po poligonie nie jeżdżę, ale w jesienne chłodniejsze dni oldskulową pałatkę WP ze sobą wożę. Zawsze się przydaje. [IMG]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24cada056e42.jpg[/IMG] |
2 Załącznik(ów)
Przejeżdżałem w tym roku tą drogą od Kalisza Pomorskiego. Bardzo fajna.
Oraz tą przy okazji :) Ze strony Dobiegniewa do Drawna. Załącznik 110580 Załącznik 110581 A co do jednostek, to wracając z nad morza byłem na nieistniejącej już w Jeleniej Górze, na szczęście żyje przerobiona na szkołę i osiedle mieszkaniowe, a nie niszczeje. Jeszcze trzeba będzie kiedy jechać na Dęblin i "moje" radary w Klikawie. Przepraszam za OT :bow: |
Melon, na poligonie zawsze żarcie było lepsze, wychodzi na to, że zapasy poszły na lewo...
Ypsi, Ty też po CSR w Jeleniej Górze? W następne wakacje na pewno tam skoczę. Dęblin polecam, odświeżyłem tam znajomość z "moją" Laurą. Pojezierze Drawskie (opisane przez Vee tutaj: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29513 , szkoda że foty juz nie robią) Drawieński Park Narodowy polecam rowerem z rodziną robić. Cisza i spokój, choć turystów z roku na rok przybywa. |
1 Załącznik(ów)
Tak, jestem po CSR w Jeleniej. Stadion nie istnieje i strzelnica/park za nim też. Do koszarowców dorobili balkony i są mieszkania, w miejscu świniarni są szeregowe domki jednorodzinne. Dziwnie to wszystko wygląda... te leżące patyki, liście i nie wyskrobana trawa z pomiędzy bruku :D
Laura?, ja z Justyną miałem do czynienia :). Od kumpla jednostka w Żaganiu istnieje normalnie. Chciał nam pokazać poligon, tam za motocyklami dość stromo w dół, a przejazd pod wiaduktem był zalany dość konkretnie. Nie chciało nam się szukać innego dojazdu, bo plan był dojechać w okolice Jeleniej Góry, a zaraz znowu lać zaczęło. |
Cytat:
|
8 Załącznik(ów)
No dobra... modziłem długo i wymodziłem.
Zawias z przodu to jak wiadomo KYB 43mm w otwartej kąpieli olejowej. Hmmm już to kiedyś było. Kupiłem więc taki zawias. Korek górny pasuje bez niczego, skok skróciłem, ale i tak mam +20mm (max mogę w swojej wersji +35mm). Tłok zamiast miernych 20mm ma całe 25mm średnicy. Lekkiej przeróbki wymagały stopy, ale na próbę kupiłem krzywy zawias i to na nim wszystko testowałem robiąc finalnie przekrój. Aktualnie jeszcze się bawię z ustawieniem zawiasu, ale jest już o niebo lepiej. Zawias zaczął wybierać przy niskich prędkościach, a przy wyższych dosłownie płynie po dziurach :at:. koszty jak na razie to ok 1Kpln Załącznik 111347 Załącznik 111350 Załącznik 111351 Załącznik 111352 Załącznik 111353 Załącznik 111354 Załącznik 111355 Załącznik 111363 |
Zasadnicze pytanie brzmi- jak to kupie i zamontuje to będę wreszcie jeździł jak Tarres?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |