Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spotkanie FAT Biały Brzeg 2021 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=40655)

pałeł 21.09.2021 20:14

Cytat:

Napisał Soltys (Post 749276)
Wszystko co znaleźliśmy jest w kartonie, razem z rzeczami z ubiegłego roku i jeszcze poprzedniego. Gwarancji nie dam że jest bo nie pamiętam, ale Stopa jak będzie miał chwilę to sprawdzi.

wrzuć zdjęcie tych zgub w kartonie, może sie komuś coś przypomni :D

Soltys 22.09.2021 01:30

Na razie nie wrzucę :mur:
Mogę ogarnąć to ale dopiero za 3 tygodnie.
Teraz mam małe urwanie głowy w robocie, w piątek nad ranem wylatuje na tydzień na szkolenie.
Wracam i dzień później wylatuje moja siostra.
Więc praktycznie to będę mógł podjechać i zrobić zdjęcia koło 10 października.
Ale chyba nie ma z tym ciśnień bo cały zlot wszystko leżało na recepcji
i nikt niczego swojego nie rozpoznał
:hehehe::hehehe::hehehe:
Ot taka magia powitalnej lufy.

Jak Stopa znajdzie chwilę to może wrzuci jakieś zbiorcze zdjęcie tego co znaleźliśmy,
ale nic nie obiecuję, bo wiem że też jest zawalony robotą.

fassi 18.06.2022 10:25

Sołtys, wróciłeś ze szkolenia?

Na niemieckim FAT które ledwo zipie robią co roku zlot w czerwcu. Admiralicja zlotu postanowiła że wjadą tylko Ci co mają w sobie 3x najbardziej skuteczna szczepionkę wszechczasów na najbardziej zabójczego wirusa w historii ludzkości. Przyjechała ledwo połowa ludzi na zlot i jeszcze były kwasy. To ostateczny koniec niemieckiego FAT z którego zrobiono korporacje. Piękne regulaminy tam mieli na wszystko i każdą okazję, surowo je egzekwowano i ostatecznie gwóźdź wbili w ta trumnę.

Chce pokazać jak kruche dziś wszstko i tym bardziej trzeba trzymać się razem bez względu na to co się dzieje "na dworze". Mam nadzieję że widzimy się we wrześniu.

stopa-uć 18.06.2022 13:02

Fazik ,
Sołtys w terenie ,więc odpiszę ja
NA TĘ CHWILĘ---(TAKIE PLANY)---
ZLOT AFRYKAŃSKI W BIAŁYM BRZEGU
ROZPOCZYNA SIĘ 9 WRZEŚNIA i będzie trwał........ (w naszej pamięci długo)
NIE PLANUJEMY ŻADNYCH OGRANICZEŃ DLA NASZYCH PRZYJACIÓŁ.
Pieszo, rowerami, motocyklami,autami-(egal wie-to dla Fazika)--
ZAPRASZAMY--detale później.

CZEKAMY
Ps. o zdjęciu zapomniałem ale wszystko u mnie leży

Majster 18.06.2022 13:05

Cytat:

Napisał fassi (Post 784724)
Sołtys, wróciłeś ze szkolenia?

Na niemieckim FAT które ledwo zipie robią co roku zlot w czerwcu. Admiralicja zlotu postanowiła że wjadą tylko Ci co mają w sobie 3x najbardziej skuteczna szczepionkę wszechczasów na najbardziej zabójczego wirusa w historii ludzkości. Przyjechała ledwo połowa ludzi na zlot i jeszcze były kwasy. To ostateczny koniec niemieckiego FAT z którego zrobiono korporacje. Piękne regulaminy tam mieli na wszystko i każdą okazję, surowo je egzekwowano i ostatecznie gwóźdź wbili w ta trumnę.

Chce pokazać jak kruche dziś wszstko i tym bardziej trzeba trzymać się razem bez względu na to co się dzieje "na dworze". Mam nadzieję że widzimy się we wrześniu.

Sołtys szczepi każdego na wjeździe :)

motoMAUROxrv 18.06.2022 15:31

Cytat:

Napisał Majster (Post 784735)
Sołtys szczepi każdego na wjeździe :)

Ha, ha, -dokładnie!..:D
Do tego każdy 'pacjent' przejawiający oznaki strudzenia długim przylotem, odwodnieniem, czy zbyt ociężałymi ruchami, -jest z troską namawiany (skutecznie!) na prewencyjne przyjęcie kilku dawek cudownego eliksiru na raz.
Jak magiczne ma to właściwości, wie każdy kto choć raz skosztował!.. mniam!..:drif::p
Gdyby tak Sołtys ze Stopą wraz ze zlotową rakieta wypełnioną uskrzydlającym eliksirem wylądowali w czasach starożytnego Egiptu, to współcześni turyści mieliby o dwie piramidy więcej do podziwiania..
-Opcja że w ogóle nie powstałaby żadna jest mało prawdopodobna!..:D

irekafrica 18.06.2022 15:53

Tylko że po tej szczepionce nie szło mi rozkładanie namiotu, ale później już było tylko lepiej 😁

Majster 18.06.2022 16:04

Cytat:

Napisał irekafrica (Post 784740)
Tylko że po tej szczepionce nie szło mi rozkładanie namiotu, ale później już było tylko lepiej 😁

Po drugiej dawce szczepionki namiot nie jest potrzebny.

wojtekk 18.06.2022 16:54

Mnie też nie szło rozkładanie namiotu! Dziwna sprawa. Mam te same.objawy. Po raz pierwszy rozbijałem na kolanach bo błędnik mi zwariował. Miałem też trudności logistyczne (tropik usiłowałem rozbić na lewą stronę) ale na szczęście dobre dusze pokazały mi mój błąd i dopialem swego :)

fassi 18.06.2022 16:59

Czyli można nazwać to epidemią wirusa dtn bo jak widać to już nie tylko jednostki łapie. Sołtys, Stopa i cała tejestracja musi definitywnie zwiększyć dawkę jednostkowa aby zwalczać tego wirusa żeby lockdownu nie bylo.

Herr Stopa, fajnie że jesteście normalni :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.