![]() |
Ukłony dla organizatorów bo jest za co :umowa: :Thumbs_Up:
Impreza zajefajna dzięki za spotkanie i do następnego razu:at: Pozdrówka dla wszystkich!!!:D |
Elutka też melduje się z domu,
dziękuję Organizatorom za organizację, Uczestnikiom za uczestnictwo - wspaniale było znowu zobaczyć Wasze usmiechnięte facjaty - naładowałam "akumulatory" na nadchodzący sezon do zobaczenia :) |
Dołączam się do podziękowań za świetną imprezę. Na spotkaniu poznałem granicę swoich możliwości po czym, dzięki Kolegom Czarnuchom, kilkukrotnie ją przekroczyłem. ;)
|
Już jesteśmy w domciu. Było naprawdę fajnie. Podobała nam się traska i ośrodek. Powrót na początku w deszczu, ale później było ciepło i słonecznie. Podziękowania za wszystko
|
Cala grupa KIELCE (1x AT, 2 os) dotarla szczesliwie do domu.
Dzieki za super zabawe! |
Ty Puffie to wiesz co...
I ja też dziękuje organizatorom:) Autokaru nie było, zwiedzania Krakowa też nie, do kitu taka impreza i tak mnie nikt nie lubi:p pozdr. |
Melduje swoje przybycie...cały i zdrowy...choć zajebiście przemarznięty, do Berlina padał deszcz non stop :). Kolejne spotkanie na wysokim poziomie, organizatorzy dopięli wszystko na ostatni guziczek, pogoda wymarzona :), Słowacja piękna, nagrody niesamowite :) Już czekam na następne spotkanie.
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI |
pierwszy post w tym temacie pisałem na gorąco, troszkę jeszcze zaaferowany zajebistą imprezą i zapomniałem o jednej b. ważnej rzeczy, o której sobie przypomniałem przy rozpakowywaniu kufra.
jestem w posiadaniu aparatu fotograficznego który, to ktoś osierocił wczoraj po prezentacji i rozdaniu nagód, w dużym namiocie. właściciela proszę o kontakt na priv. |
Cytat:
|
I ja się melduje cały ale czy zdrowy to się okaże :)
Wielkie podziękowania dla organizatorów i uczestników. Bardzo się ciesze że mogłem wreszcie poznać was osobiście |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |