![]() |
A tam przejmujesz się wywrotką :) ja często tak kończę na piachach , błocie :) najważniejsza jest frajda :)
|
Kaś,
A ja myślałam, że ja jestem mistrzynią gleb :dizzy:... pocieszające że to jest ... po prostu normalka :D Dobra gleba nie jest zła, ;) byle by miał kto podnosić :haha2: |
Kaś, mój tato, po obejrzeniu zdjęć z Białej, powiedział, że powinnam sobie kupić motocykl z koszem, żeby mieć w czym przewozić tych dwóch (Spławik i Andrzej), którzy mi motocykl podnoszą :D
|
Koncepcja z koszem nawet słuszna jest..to trochę by z dominatorem jak side car wyglądało ;-)
Pozdrawia gleboznawca miesiaca |
Przypomnial mi sie ten epizod z nakretka do butelki.To chyba rodzinne:lol8::lol8::lol8::lol8:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://lh4.ggpht.com/_NMo8Fz5l3Yc/TJ...1009261672.jpg Przyznaj, że przynajmniej miękko i prawie przyjemnie tak się wyłożyć w piachu :D |
Cytat:
Ale zanim dojechałam na Rajd, :at: na piaseczku były dwie piękne gleby :mur: |
Gleba w terenie szosowym motorem na szosowych oponach naprawde nadzwyczajny wyczyn. W niedzielę byliśmy na offie WTA tam były gleby:hehehe: ale nikt do siebie tego nie brał, poprostu trzeba ćwiczyć :Thumbs_Up:.
|
Tak jak Arturze napisałeś, wyłożyć się w takim piaseczku to czysta przyjemność. A podnoszenie moto powoduje kupę śmiechu, więc ogólnie fajowo.
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |