![]() |
Ekipa z okienka pełna profeska ...szacun za zorganizowanie tak fajnej imprezy i utrzymanie takiej trzody w dobrych humorach pomimo tak kurewsko pięknej pogody. :Thumbs_Up: Rambo poszedł na całość :) kto miał drobinę szczęścia mógł mieć majty Ramba na twarzy, kilku dostąpiło tego zaszczytu :) Wasil jak przystało na dyrektora zawsze z fasonem :)
|
Mordy moje - zajebiście było was widzieć! Szkoda, że nie zostałem do niedzieli.
Wygląda na to, że jako ostatni melduję się w domu. I qurwa przez tą siekierę dopiero teraz się wykąpałem. Pozdro dla podlasiaków i wszystkich, którzy pomogli za zimną krew i wszelkie akcesoria medyczne, które nagle nie wiadomo skąd się znalazły. P.S. teraz to i ja chyba się zapiszę do kącika ortopedycznego. |
Wracaj do zdrowia Parys!
Ps. jaja Ci nie zgniły :haha2: |
Witaj w domu Parys, zrastaj się chłopie :). Złom ma sporo materiałów, chwilę mu to pewnie zajmie, ale jak dokończy to na filmie będzie co oglądać. Zobaczysz co Cię minęło a i mycie buta się zarejestrowało ;).
|
Parys, Ty to masz rozmach... nich sie noga dobrze goi.
|
1 Załącznik(ów)
Parys. Zdrowia jeszcze raz. Martwiłem się o Ciebie bardzo ale po krótkiej rozmowie tel. już wiedziałem, że jesteś twardy gość z optymistycznym podejściem. To chyba podstawa w tej sytuacji.
Do grupy warszawskiej mam jeszcze pytanko. Chodzi mi o zdjęcie z leżącymi motocyklami, które wstawił złom. Krzyż w tle to zbieg okoliczności czy to tak celowo? Jeżeli celowo to co było na celu? |
Zgaduje:
-jedna afryka stoi na kołach a reszta leży..? :dizzy: -odnaleziono krzyż..? -czy ktoś przeżył..? |
Pytałem poważnie. Co to ma znaczyć?
|
Ot taka nowa świecka tradycja od czasu jak zaginął krzyż :D
|
Wasil.... Jesteś jakiś przeczulony..... To czysty zbieg okoliczności zapewne.... :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |