![]() |
|
Mi najgorzej zmieniać biegi na podjazdach, xr'a kilka razy wyrwała spod dupy jak trzeba było zredukować z 2 na 1
|
cyt Rambion:"Jutro napiszę coś więcej"
No tak. Jesteś pierwszy we wsi, co ją miał... Wczorajszej nocy nie spałeś z wrażenia przed dzisiejszą jazdą, dziś całą noc będziesz jeżdził...:) Napięcie rośnie. |
:D
no możemy się jutro ustawić gdzieś, myśle by skoczyć z Elutką nad Zegrze. Weź swoich kolegów, ja wezmę swoich i będziemy się naparzać śnieżkami :D |
Cytat:
|
Albo .... dobrze mieć automat Mada :haha2:
Mnie ciekawi inna rzecz, mianowicie; czy jest możliwe aby z dużej opresji błotnej, (tak jak na tradycyjnej skrzyni) można wyjść na tzw ''klepiącej korbie'' (obroty prawie biegu jałowego na pół sprzęgle byle nie zerwać przyczepności opony)(wiem, w kejtiłem nie ma tego w standardzie:D tam jest tylko pełna pizdunia:D) Rambo właduj się w jakiś rów melioracyjny, że niby ślisko było... no bo zima jest....:haha2:... i po testuj dokładnie:bow::at: |
Cytat:
i drugi i trzeci. Na początku jak miałem krótsze przełożenia to na dwójce najlepiej mi się wjeżdżało, momentami jednak było nerwowo. Potem Miałem dłuższą jedynkę i na niej niby lepiej ale czasami za wolno było żeby przeskoczyć większe kamienie. Ciekawi mnie właśnie jak by się jeździło z automatem. |
Cytat:
|
|
1 Załącznik(ów)
ale mi się dostanie....,
Po powyższym filmiku i słuchając Karola z Honda Plaza (PR Hondy) .... i mając starą afrykę i starą tenerę (obie czerwono-białe) mam prawo do prowokacji małej:))) Pomijając jazdę w dwie osoby, rzućmy okiem zobaczmy na zdjęcie.... |
Mallory. Nie jesteś sam! Podzielam twe odczucia i osobiście uważam iż trzeba poczekać aż ukaże się nowa Teresa
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |
|