![]() |
Sprawy się pogmatwały:( Muszę zostać w 100-licy i bronić drugiego miejsca w Żeglarskim Grand Prix Warszawy. Bawcie się dobrze. Po pijaku drwa nie rąbać;) i uważać na jeziora - woda zimna i głęboka:D;)
|
Cytat:
|
Z @ Krakowa widzisz regionalne:o
Warszawka, @ kajakarze czy to wątek o wioslarstwie??:o Malkontenci wiecie co:D pozdr. |
Ma ktoś traske w jakims pliku ktory zeżre Map Source? KML mu nie smakuje:Sarcastic:
A Kraków w liczbie 4 moto rusza o 10 rano.... |
No to dozo juto. Wszystkim życzę szerokiej i bezpiecznej drogi. Przyjedźcie zatankowani. Na pociechę powiem, że nie wiem gdzie jest najbliższa lub ostatnia po drodze stacja paliw.Obstawiam, że w Grajewie.
jeszcze mnie naszło. Jeżeli ktoś przyjedzie i będzie twierdził zaklinając się na słowo harcerza że przelew zrobił a może nie doszedł to wyjście jest jedno. płaci na bramie całość a jak po powrocie faktycznie pieniążki znajdą się na koncie to odeślę. to do tych głównie co wpłacali w ostatniej chwili. |
Ponoć jest na miejscu:
Polski Koncern Naftowy Orlen S.A. Stacja paliw pl. 1000 -lecia 19-206 Rajgród, woj. podlaskie a nawet z Zumi wynika że są dwie: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=s...=&moreCities=1 |
Stacja paliw jest zaraz przy bazie tylko nie wiem, w jakich godzinach otwarta namiary: 53°42'9.55"N 22°39'29.29"E miejscowość Tama
|
Info dla tych co wpadają i płacą na bramie.
Najprawdopodobniej będę miał miejscówkę all-inclusive na zbyciu. Plecak przeziębiony i leci na anty-bio-tykach, więc nie wiem czy się ze mną zabierze. Osobiście dojadę ok 20. Zainteresowani niech dzwonią po 15. 600221988 lub 662274868 Szerokiej drogi! |
kasa poszła 110zl.
|
3,2,1 start!!!!! Jazdaaaaaaaaa.... Wasil gotuj barszcz! Juz jedziemy!!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |