Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Spotkanie FAT w Kotlinie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=18959)

Gawron 23.09.2013 10:11

Ja rowniez dziekuje i przylaczam sie do ochow i achow. Bylo w cipeczke.

MECENAS 23.09.2013 10:14

Średniowieczna lodziarnia z czterema kmieciami w słomianych czepcach na głowie, dotarła srebrną drogą do srebrnego miasta ukryć ostatni kawałek niebieskiego brezentu w fale, przed krzyżakami.

Zabawa była przednia, dziki umierały dla naszej przyjemności, grzyby same wskakiwały do garnka w celu późniejszej ich konsumpcji............ a ja jestem zaszczepiony na kolor fioletowy przez doktora SZYNSZYLA.

Pozdrawiam MECENAS

PS.
Dzisiaj rano bez obaw od wielu lat mogłem wypić kawę z fioletowego kubeczka. Faktycznie ludzie bez strachu mogą patrzeć na fiolet.

hubert.ale.ten.maly 23.09.2013 11:07

1 Załącznik(ów)
Bardzo długo zastanawiałem sie gdzie będzie najodpowiedniejsze miejsce na naklejkę ze zlotu aż rano zatrybilem i proszę.

pierwszy zlot AT na którym można było sie poczuci jak menel przygarnięty za plotu ale któremu powiedziano ze do kibla ci nie wolno... gdybym teraz kopił AT i był by to mój pierwszy zlot sprzedał bym motor i kupil yamaha virago bo ten bardziej by do tego co widziałem pasował szczególnie kawałek jesteś szalona ktory byl z tego co widzialm hitem.................... Dramat

Sebastian 23.09.2013 11:11

Dołączam swoje podziękowania za świetnie spędzony czas i rewelacyjne towarzystwo.
Do ponownego zobaczenia, oby zdecydowanie wcześniej niż później.

bliźniak 23.09.2013 11:19

Miało być tak pięknie i zajebiście, a było jeszcze lepiej :D:rules::rules::D
Dzięki Matjas, Baba, AgaWu, Cynciu,... :bow:
Pastor, zawartość zielonej, plastykowej butelki... to jest płynne zło w czystej postaci :dizzy: ...chcę więcej!! :friday: :D
Mat - miałem chwilowe spięcie pośladów więc szybko i głośno mówiłem. A tak serio to nie wiem o co Ci chodzi ale obiecuję poprawę ;)
Hubert mały - ....

hubert.ale.ten.maly 23.09.2013 11:21

aha zapomniałem odnośnie miescowki to 10/10 dla właścicieli

matjas 23.09.2013 11:22

Cytat:

Napisał hubert.ale.ten.maly (Post 339126)
Bardzo długo zastanawiałem sie gdzie będzie najodpowiedniejsze miejsce na naklejkę ze zlotu aż rano zatrybilem i proszę.

pierwszy zlot AT na którym można było sie poczuci jak menel przygarnięty za plotu ale któremu powiedziano ze do kibla ci nie wolno... gdybym teraz kopił AT i był by to mój pierwszy zlot sprzedał bym motor i kupil yamaha virago bo ten bardziej by do tego co widziałem pasował szczególnie kawałek jesteś szalona ktory byl z tego co widzialm hitem.................... Dramat

miałem kolego nie napisać ani słowa na sytuację, której byłeś współtwórcą ale skoro i tak Ci tu tak niedobrze to nie mam oporów. nie mam ich tym bardziej, że byłem pewien, że jednak zgłosisz pretensje, co tylko uświadamia mi, że dobrze zrobiłem nie tłumacząc niczego ani Tobie ani Twoim znajomym.

>> po pierwsze, mimo tego, że napisałem ILE osób może przyjąć obiekt i JAKIE są warunki uczestnictwa w imprezie NIKT nie uzgodnił ze mną, że przyjedzie grupa osób z zewnątrz, które widziałem po raz pierwszy na oczy, nie płacąc ani za zakwaterowanie pod namiotem, ani za korzystanie z toalety, ani za jedzenie, za które to rzeczy zapłacili pozostali;

>> po drugie i ostatnie - w wieczór kiedy jedlismy dzika, przyszedłeś po jedzenie Ty, potem jeden z Twoich kolegów a potem jeszcze jeden. WSZYSCY użyli Twojego identyfikatora. uznałeś po prostu, że będzie OK oszukać mnie i pozostałych zlotowiczów.

NIE _ NIE ŻAŁOWAŁEM nikomu tego mięsa bo było go dużo i mogli się najeść wszyscy ale z takimi faktami nie będę dyskutował.

Jesteś po prostu wałem i żałuję, że nie powiedziałem Ci tego na miejscu, mam jednak przypuszczenie graniczące z pewnością, że już nie zobaczymy się na żadnej wspólnej imprezie.

Taka to łyżka dziegciu.

hubert.ale.ten.maly 23.09.2013 11:41

koleżko spałem w samochodzie poza terenem imprezy nie bylem po żarcie bo miałem je w dupie a id to sam gdzieś mi powlokłeś. i na samym początku przyszedłem i powiedziałem nie zapisałem sie bo brak miejsc przyjechałem spotkać sie z ludziskami ot i wszycho

myku 23.09.2013 11:44

Dzieki Organizatorom i reszcie za fajna zabawe :Thumbs_Up:.Widzimy sie wkrotce :D

jorge 23.09.2013 12:28

Na zlocie nie byłem, bo nie mogłem, ale Panie Hubert ten Mały - weź policz do dziesięciu nim coś rzeczesz i umieścisz na fotce. Naklejanie dowodu czyjegoś zaangażowania w kiblu jest wyrazem braku szacunku. Nie musisz nikogo tu kochać, ale szanować musisz. Jak nie - to idź na forum Top Model lub Onetu - tam dasz radę. Żenada i dziecinada.

PS
Nie polemizuj ze mną, nie warto.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.