![]() |
Pewnie "twardzielom" aparaty pozamarzały i nichu... nie ma zdjęć norma na Podlasiu.
|
.... wszyscy skupieni byli na przetrwaniu, trwajac w blogim odczuwaniu swojej marnej egzystencji. wszystko odbywalo sie tak szybko, ze jedynie wprawny umysl mogl zarejstrowac wszystko co sie dzialo... musimy teraz poczekac na lepsza technologie potrafiaca wydobyc te kadry z odchlani naszych czaszek.
|
Dobrze prawisz Robo, dzięki za możliwość wtopienia się w malowniczy krajobraz:) Rozmowy w Parku Maszyn jak zwykle bezcenne:)
|
Rozmowy na Podlasiu zawsze są bezcenne i klimat
|
Heeee równiez dzięki za rozmowy w parku maszyn, i nie tylko. Te przy ognisku też. Za OFF'a w sobote, i tego w niedziele podczas powrotu. Dzięki za spotkanie i do następnego. Fajnie było razem pomrozić dupy :D
Parę fotek wrzuce za jakiś czas ;) |
9 Załącznik(ów)
Cos się znalazło ;)
|
2 Załącznik(ów)
Siwy rok temu byłem na imprezie HD testując przy okazji HD V-ROD'a. To był Dwór w Zabużu i pojechaliśmy pod tą wieżę chyba ta sama:)
Klimaty bajka!!! |
w sumie to i ja nie podziękowałam Wszystkim za to, że po prostu mogłam się z Wami zobaczyć :) :Thumbs_Up: Może nie był to dla mnie "w pełni pełny Rajd" , ale generalnie o takooo :Thumbs_Up::Thumbs_Up::):):):)
PS. ach, no i jak mogłabym zapomnieć podziękować uczestnikom rajdu za wsparcie duchowe w niedziele ( choć zapewne nie wszyscy może byli jeszcze duchem ogólnie obecni :D ) , szczególne podziękowania dla Nowego Nowego , Wolliego i Vertusa za doping na mecie:) i po mecie :p |
Sebaz a gdzie filmik z kaska ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |