![]() |
Impreza jak zwykle udana.
Podziękowania dla Puszka i Mirmila za ogarnięcie tematu. My akurat nie mieliśmy nieprzyjemnych sytuacji z miejscowymi, poza spotkaniem Artura z ładą i potem przygody z policją ale to inna para kaloszy, głównie pozytywne reakcje miejscowej ludności. Zdjęcia ode mnie pod linkiem. Sporo tego jest ale tak wyszło ;) https://drive.google.com/drive/folde...UFhUzBTSHRWNDQ |
Hubert super foty :) Ja już szykuję się na wiosnę :D
|
Akrobacje niektórych kierowników przepiękne, szkoda ze oczu nie widać, pewnie miny były by jeszcze lepsze.
|
1 Załącznik(ów)
|
Świetne zdjęcia !
hulit1 a będzie filmik? |
Witam
Cytat:
Jedyna awantura to ta o której wspomniałem wcześniej. Ale jak mu przez łąkę przejechało w ciągu, powiedzmy 3 godzin, setka motocykli to miał podstawy by się ... zirytować. Zawsze powtarzam tisze jediesz, dalsze budiesz. Pozdrawiam rr |
Gleb było dużo, były i epickie....
....nagrana..... właściwie to kompilacja 2 motongów... trochę to wygląda jakbym kciuka miał ku górze, a to mocowanie navi leci...... ....generalnie "patrz pińdziesiąt groszy" |
hulit1 świetne, oddające klimat zdjęcia!
|
Hulit1 co za kamerą robiłeś zdjęcia? Świetne
wytapatalkowano |
Kamerka Eken H9R.
Większość to po prostu screeny z filmików. Część zdjęć to foty ze starego aparatu sony. Kamerka fajnie kręci ale bateria 'trzyma' godzinę, porażka. Miałem pięć na zmianę i w kółko zmieniałem w przerwach w jeździe. Irek Twoja figura najlepsza:brawo: Filmik może i powstanie. Wszystko zależy ile będę miał motywacji i natchnienia;) Ale to dopiero zimą może, teraz nie mam na to czasu. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |