![]() |
3 Załącznik(ów)
Zeby elektronika nie padła i żeby nie trza podnosić, to mam se na stare lata kupić połączenie trajki z Nikenem? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Zasadniczo bym się tym nie martwił jak to będzie w okresie gwarancji. Nie wiem co będzie bardziej narażone na uszkodzenie sterowanie czy element sterowany. Mnie w akcesoryjnym padło sterowanie i wtedy nie ma możliwości regulacji. Co do wsiadania to stosuję dwie metody, pierwsza to zmuszam się do podniesienia nogi z wykroku na wprost, często zarysowuję siedzenie. Druga metoda zdecydowanie łatwiejsza, motocykl jest na bocznej stopce stajemy na podnóżku lewą nogą i wsiadamy jak na konia. Rozumiem że w Hondzie nie powinniśmy tego próbować na prawym podnóżku 😎 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Myślałem, że to tylko ja tak lamersko wsiadam na konia....tzn na motocykl.:) A tak na marginesie, to na konia wsiada się od lewej strony a jak wiadomo, lewe strzemie, znaczy podóżek, raczej się nie łamie... |
Takie emocje w głosie, że chyba faktycznie nowa ATAS musi być dobra 😀
https://youtu.be/BKxwoJNB4MU Swoją drogą pan też umie jeździć! D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Nawiasem mówiąc marketing robi robotę i coraz bardziej mi się podoba ten nowy Adventure Sports na pełnym wypasie :drif: :D Mimo tego, że wciąż czekam na małą Afrykę. |
Też czekam na małą, nową Afrykę, ale patrząc na politykę firmy, to może być to "ubogi" brat większej, okrojony z wielu rzeczy i wtedy okaże się że nasze Afry 2016-2019 będą i tak lepszym, bardzie wszechstronnym rozwiązaniem.
|
Cytat:
Z tego co wiem to Słowacy, Czesi i Polacy nie produkują dużych motocykli adventure i może podeszli do tych testów bardziej wyluzowani.;) |
Cytat:
No i na temat offa też się za bardzo nie wypowiadał, bo w de off nie istnieje! :vis: |
Jest szansa, że ceny i popyt na cycatego mogą spaść...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |