![]() |
3 Załącznik(ów)
Jak to było....?
|
|
I ja przyłączam się do podziękowań dla organizatorów, także tych cichych ( Kasia, Kuki i może jeszcze inni o których nie wiem). Dzięki nim mogłem znowu zobaczyć te stare zdradzieckie mordy pięciolitrowe.
Pozdrawiam wszystkich |
Bardzo wszystkim dziękujemy.
Wiecie komu i za co. Wczoraj nie pisałem bo padłem. Mam zwolnienie. |
Impreza kapitalna, chociaż nie wszystko pamiętam:) -dzięki 2xGrześki +Kasia i inni...
|
1 Załącznik(ów)
W krainie baśni
|
Czy ja tam widzę torcik podlaski? :drif:
|
Dziękuję wszystkim organizatorom i uczestnikom jak zwykle za świetną zabawę i towarzystwo.
|
1 Załącznik(ów)
Dzięki wszystkim za wspólne spotkanie, ale proszę na przyszłość o branie poprawki na moje gabaryty przy laniu :friday:
Wielki szacun dla Stopy i Sołtysa a także wszystkich aktywnych uczestników - wielki BIG UP dla DJ'a:blues: Do zobaczenia za niedługo :D PS. Dzięki za wspólny powrót Olgo, Magdo i Budzik... i cieszę się że usterka była drobnostką dla Budzika :) W zał pitstop dla kajaków... Bez opon - tylko tankowanie:chleje: |
Jak zawsze mega. Meganoc i megaporanek :D
Na szczęście od Was uciekłem już w sobotę dzięki temu jakoś żyję :D :D :D :D Przez łąki i pola pojechałem sobie na Turawę a po drodze chyba z mostku obtrąbiłem naszych obtrąbusów na kajakach ale nie wiem czy to byli oni. Sołtys minął się z powołaniem - jako podczaszy pełnił swoją służbę narodowi z miną pełną powagi i dostojeństwa. Z każdym kolejnym browarem miałem poczucie bycia coraz bardziej zaopiekowanym :D :D :D Wszystkim, z którymi miałem okazję zamienić słowo bardzo dziękuję. Późne śniadanie w Towarzystwie dowcipnisiów wypełniło moje oczy łzami ze śmiechu. Choć powrót zawsze jest ciężki to lubię tą/tę świadomość, że za rok znowu się spotkamy. m p.s. Dzieju ma w ryj bo przysłał zepsutą pałę. Wyjeżdżałem to było zielone na co mam świadków. Moja czujna Żona jeszcze o 19tej twierdziła, że waliło ode mnie jak z gorzelni... pisałem, że było mega? :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |