Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spotkanie FAT Biały Brzeg 2021 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=40655)

stopa-uć 18.06.2022 18:31

Właśnie że NIENORMALNI
bo w obecnych czasach normalność jest ""inna"".
MotoMauro--dwie więcej ,ale w którym rzędzie.?

NASZA flaga ciągle CZARNA
ciał

motoMAUROxrv 19.06.2022 00:15

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 784751)
Właśnie że NIENORMALNI
bo w obecnych czasach normalność jest ""inna"".
MotoMauro--dwie więcej ,ale w którym rzędzie.?

NASZA flaga ciągle CZARNA
ciał

-To czy w ogóle byłyby w jakimkolwiek rzędzie, wiele zależałoby od stopnia nasycenia ówczesnych kierowników budowy Waszymi wielobarwnymi 'darami niebios'.. :chleje:
Całkiem możliwe że tak jak u wielu stawiaczy mobilnych wigwamów w Białej/ym, miałyby miejsce mocno niestandardowe rozkminy i rozwiązania inżynieryjne, a w sytuacjach mocno podbramkowych błagalne modły do Ozyrysa o odwołanie zaćmienia i pomroczności jasnej, oraz rychłe przywrócenie stabilnej grawitacji!..
-Ale tak czy owak, prosto czy krzywo, -jakieś tam szpiczaste chałupy w podzięce i ku czci :bow: by Wam na bank tamtejsze "Czarnuchy" postawiły!.. :lol8: No!:oldman::zdrufko:

Soltys 19.06.2022 15:53

Nie wiem co musiało by się wydarzyć żebyśmy nie widzieli się we wrześniu.
Biała będzie i amen :at:

CzarnyEZG 19.06.2022 17:45

Mam flageeeeee :)

jochen 20.06.2022 16:05

Cytat:

Napisał fassi (Post 784724)
Sołtys, wróciłeś ze szkolenia?

Na niemieckim FAT które ledwo zipie robią co roku zlot w czerwcu. Admiralicja zlotu postanowiła że wjadą tylko Ci co mają w sobie 3x najbardziej skuteczna szczepionkę wszechczasów na najbardziej zabójczego wirusa w historii ludzkości. Przyjechała ledwo połowa ludzi na zlot i jeszcze były kwasy.

Twierdzą, że przyjechało ich do Lissburga 85 łebków. Na polu namiotowym było baaardzo pustawo, bardziej tam straszyło niż coś się działo, nie wiem czy to nie zawyżona liczba.
Na Izim mieliśmy na biedę z 400 osób i się działo. O kowidzie nikt nawet nie wspominał, bo nie było o czym, ani po co:D

Na szczęście nasza Biała funkcjonuje w czasoprzestrzeni, do której zarazy nie mają dostępu, podejrzewam że wirusy się boją uczestników, a nie odwrotnie:D

Dzieju 20.06.2022 17:25

Cytat:

Napisał jochen (Post 784922)
Na szczęście nasza Biała funkcjonuje w czasoprzestrzeni, do której zarazy nie mają dostępu, podejrzewam że wirusy się boją uczestników, a nie odwrotnie:D

I o to chodzi , ostatnie odpuszczałem , ale na tegoroczną będę starał się dotrzeć.
Tylko żeby zwolennicy tematów wojennowirusowych nie zburzyli atmosfery :)
Ale skoro twierdzisz że Biała się obroni :Thumbs_Up:

bouli 20.06.2022 20:40

Woli przypomnienia

(AFRYKAŃSKI POMÓR ŚWIŃ)-zwalczony:dizzy:
(COVID19)-zwalczony:dizzy:
(MONKEYPOX)-zwalczymy przy bramie:dizzy:

A wszystko dzięki ORGANIZATOROM i UCZESTNIKOM ZLOTU :Thumbs_Up::zdrufko::chleje:

rakiet 21.06.2022 07:45

Już nóżkami przebierają.

lukasz_vip 21.06.2022 09:09

Cytat:

Napisał Soltys (Post 784815)
Nie wiem co musiało by się wydarzyć żebyśmy nie widzieli się we wrześniu.
Biała będzie i amen :at:

Jak to co... na tydzień przed zlotem 2021 połamał mnie mój KTM :P
W tym roku mam nadzieję, że nie sprawi mi tego bólu aby was nie zobaczyć :D

jochen 21.06.2022 14:34

Cytat:

Napisał Dzieju (Post 784927)
I o to chodzi , ostatnie odpuszczałem , ale na tegoroczną będę starał się dotrzeć.
Tylko żeby zwolennicy tematów wojennowirusowych nie zburzyli atmosfery :)

Przyjedź przyjedź, będziesz pan zadowolony:)
Nie ma obawy, wszelkie dyskusje odbywają się w nader kulturalnej atmosferze, tam na miejscu nikt nie próbuje wywoływać gównoburz :Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.