![]() |
Właśnie że NIENORMALNI
bo w obecnych czasach normalność jest ""inna"". MotoMauro--dwie więcej ,ale w którym rzędzie.? NASZA flaga ciągle CZARNA ciał |
Cytat:
Całkiem możliwe że tak jak u wielu stawiaczy mobilnych wigwamów w Białej/ym, miałyby miejsce mocno niestandardowe rozkminy i rozwiązania inżynieryjne, a w sytuacjach mocno podbramkowych błagalne modły do Ozyrysa o odwołanie zaćmienia i pomroczności jasnej, oraz rychłe przywrócenie stabilnej grawitacji!.. -Ale tak czy owak, prosto czy krzywo, -jakieś tam szpiczaste chałupy w podzięce i ku czci :bow: by Wam na bank tamtejsze "Czarnuchy" postawiły!.. :lol8: No!:oldman::zdrufko: |
Nie wiem co musiało by się wydarzyć żebyśmy nie widzieli się we wrześniu.
Biała będzie i amen :at: |
Mam flageeeeee :)
|
Cytat:
Na Izim mieliśmy na biedę z 400 osób i się działo. O kowidzie nikt nawet nie wspominał, bo nie było o czym, ani po co:D Na szczęście nasza Biała funkcjonuje w czasoprzestrzeni, do której zarazy nie mają dostępu, podejrzewam że wirusy się boją uczestników, a nie odwrotnie:D |
Cytat:
Tylko żeby zwolennicy tematów wojennowirusowych nie zburzyli atmosfery :) Ale skoro twierdzisz że Biała się obroni :Thumbs_Up: |
Woli przypomnienia
(AFRYKAŃSKI POMÓR ŚWIŃ)-zwalczony:dizzy: (COVID19)-zwalczony:dizzy: (MONKEYPOX)-zwalczymy przy bramie:dizzy: A wszystko dzięki ORGANIZATOROM i UCZESTNIKOM ZLOTU :Thumbs_Up::zdrufko::chleje: |
Już nóżkami przebierają.
|
Cytat:
W tym roku mam nadzieję, że nie sprawi mi tego bólu aby was nie zobaczyć :D |
Cytat:
Nie ma obawy, wszelkie dyskusje odbywają się w nader kulturalnej atmosferze, tam na miejscu nikt nie próbuje wywoływać gównoburz :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |