![]() |
Spust oleju - imbus, skrzynia biegów śruba do nalewania oleju - imbus. Nie pamiętam ale śruba wlewu oleju do przekładni też imbus.
Może w wodniaku już zupełnie na torxy przeszli :confused: Same torxy są OK, tylko wkurzają mnie te gdzie trzeba mieć nasadkę typu E. Te kilka sobie wymienię na zwykłe, tak, aby mój zestaw kluczy pod kanapą ogarniał wszystko. |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
No...
Jeszcze trytki, drut stalowy, taśma z krokodyla i masz komplet naprawczy. PS. W olejakch są ampule i torxy... Wszystko w nieoczekiwanych miejscach :) Maciek |
Cytat:
BTW - ja wychowany na trampkach i po staremu. Trytytki to podstawowe narzędzie naprawy prawie wszystkiego. Dodatkowo można nimi prawie wszystko zamontować :) Nawet w aucie wożę paczkę :D |
Bulwarówka prawie gotowa. Wbrew trendom (że ma być alu) - sprawdzone i najlepsze moim zdaniem plastiki Givi e360.
Kiedyś za parę płaciłem 550! teraz niecałe 800 a i tak to jest nawet mniej jak połowa ceny za sam ori stelaż BMW :) https://i.imgur.com/e7GtE2C.jpg https://i.imgur.com/uTMbYVE.jpg Czy mogę zatem jechać do piekarni po chleb i do biedry na małe zakupy?? :D:D:D Poważniej, wyszło niestety szeroko - jakieś 108 ale byłem tego od początku świadomy, raz że ja tego użyję 2x w roku zapewne, dwa unikam miast, trzy jeździłem dużo V-Stromem z taką samą zabudową po kraju i za miedzę - nigdy mi nie wadziło. A boczne ze stelażem, wszystko nowe wyszło niecałe 1300pln. BTW - model e360 powoli coraz trudniej dostępny a jest najmocniejszy i pancerny. Do tego TANI na tle innych plastików, o alu nie wspominając. |
Piękny zestaw! Gratulacje !
|
Przecież inspekcja zgarnie cię za brak tablicy oznaczającej gabaryt-:)
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
Z tym kompletem za to spokojnie możesz sobie skoczyć do Portugali lub dalej :D p. |
Ło matko... i co teraz, ja w ogóle kufrów nie mam, jeno rogala....
To chyba tylko na targ po kartofle :( Maciek |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |