![]() |
Mitas C-02 i bedzie Pan zadowolony, jest tylko 130 do XRV.....
Po niej już nic tak nie robi w terenie :P |
Chcę założyć TKC przód i Mitas E09 tył
|
Chyba najlepsze rozwiązanie, jak jeździsz dużo off-road.
|
jak jeździsz dużo offroad to jest to prawie najgorsze rozwiązanie :) chociaż też się da... ;) Ale jak faktycznie dużo po grząskim/nieutwardzonym/śliskim/pylastym/ ogólnie po szicie to motoz desert i c02 jest bardzo fajnym zestawem. Desert szczególnie dlatego że ma wysoki profil i można spuścić mu deczko więcej ciśnienia niż na innych kostkach a c02 dobrze szarpie w każdych warunkach :)
|
No właśnie ten off-road dla jednych to są szutry, a dla innych duże błoto :D Każdy musi sam sobie dobrać opony, do tego co lubi robić ;)
|
Mam zamiar polatać po lasach i drogach leśnych, szukam zestawu opon na początek,sam nie wiem co wybrać ale na Tourance to tego nie widzę:)
|
Jak nie będziesz jeździł po ancwalcie, to bierz to co Ci Misza poleca :Thumbs_Up:
|
Szukam czegoś w teren co jest znacznie lepsze od Tourance ale i czasem na asfalt. Tourance są super na asfalt na mokrym ale piach i błoto to masakra.
|
motoz i c02 :) ew to co kulka na ma...nie pamiętam co to. daję frajdę w terenie ale i na asfalcie daje nie mniejszą... "frajde" :D
|
Rysiek. Śmiało kupuj zestaw E09 + TKC (lub zamiast TKC Pirelli MT21). Bardzo fajny zestaw bez przegięcia w żadną ze stron.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |