![]() |
jak dobrz skumałem to jest już za australią, rosją i tailandią i okolicami.. :)
|
...i z kuframi! ;)
Jak masz jakiegoś linka z jej przygodami, to zapodaj...bo zagubiłem! Pozdro Orzep |
Nie wiem czy było ale na ostatnich kilkudziesięciu stronach raczej się nie natknąłem...
Jako, że nie znam nikogo w swojej okolicy kto śmigał by na ADV 950/990 i nie mam jak się przymierzyć(przejechać) to przekopuję właśnie internet w poszukiwaniu informacji na temat tych sprzętów. Szperam głównie pod kątem użycia go w mniej lub bardziej ciężkim terenie bo jest to dla mnie kluczowa kwestia(rozważam przesiadkę z EXC 450). Trafiłem na fajny czysto offroad'owy test porównawszy - KTM vs BMW vs Yamaha vs Triumph cz.1 http://www.youtube.com/watch?app=des...&v=umHWLA8X2ik cz.2 http://www.youtube.com/watch?app=des...&v=ak6-l4QON0I |
Było - ten test na którym zabili teresę ;)
Komentarz na YT: Cytat:
|
Nasi tam byli:)
|
to co lubię.... :D
|
|
Cytat:
:Thumbs_Up: |
I po co w Kacie ten wypasiony przedni zawias ja sie pytam ?
|
Cytat:
Gumę złapał. Jakoś się do domu zaczłapać musiał... |
gdyby jeździli nieco szybciej .. to może by się rzeczywiście ten zawias przydawał.. a tak...? masz razcję zupełnie bez sensu..i to nie tylko z przodu ten z tyłu też bez sensu...
|
Slusznie Ex,caly Kat jest bez sensu.Pora wrocic do Afryki,tam wszystko ma swoj sens :haha2:
|
|
skąd wiemy że to kat..?
a w temacie.. to już wielkoluda zabierają w piach.. Łobuzy! https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...93596824_n.jpg |
Jak juz sobie kiedys kupie 1190adv R to pojade do Tunezji i tez bede jezdzil po wydmach :D
|
Cytat:
|
Myku
Taiwan robi calkiem dobre materialy. Byc moze to bylo made in germany -szmelc ;) |
to sie madafakinges nacieszyłeś z zawiasu od lc8 co :D a tak czystko teoretycznie czy mozna by fele od afry zapleśc na piaste lc8? czy to ma jakiś sens albo od jakiegos innego enduraka co by nie bulić tauzena za fele?
|
Scorpi ja mam zawias od kata ale koło od afry:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
2. Zakładasz oponę, uwaga - koniecznie "Made in Taiwan", na innych raczej nie działa ;) 3. Pompujesz aż do uzyskania wyżej wymienionego efektu :haha2: |
czym sie róznia te obrecze ze sie nieda... ze tez nie obejzałem tego dokłądnie jak miałem kata i afre w garazu jednoczesnie....
|
Cytat:
|
|
Masz a mysli ogladac takie foty,?:DJa tez,hehe :D
|
hehe.. mogę wklejać takie foty.. :D nie wiem dlaczego.. ale jakoś strasznie ich dużo w sieci... ;)
|
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...2Ezdwb_4Qp1NA8
Dlaczego jak wpisze w google grafika "xrv" to wyskakuje takie zdjęcie:haha2: |
Cytat:
|
bo to jest pozycja na "xrv" :D
|
Moja odpowiedź na pytanie: "-Dlaczego lubię KTM-a? "
Bo dzisiaj właśnie przypadają dwa latka jak go mam i ani trochę nie przestała mnie rajcować jazda na nim!!!!!!!!!!!! A poza tym lubię go, bo pomimo wszystkich moich (i nie tylko moich) obaw przed zakupem że to , że sro, że owo, ON NADAL JEŹDZI :) Dacie wiarę? Tyle złego słyszałem, a on jak gdyby nic, nadal jeździ :) I to jak!!!! |
Mysza, też go lubię, pozdrów go ode mnie:D:lc8:
|
|
2 Załącznik(ów)
|
|
Cześć Atomek :D
Ja to się boję pomyśleć, co to by było gdybyś Ty założył kostki do swojej Afry!!! Przecież wtedy na naszym zakończeniu było mokro i ślisko, a Ty objechałeś to wszystko na typowo szosowych oponkach z bieżnikiem typu slick. Więc: Po pierwsze pełen szacun :bow: Po drugie BRAWO :brawo: Po trzecie bardzo pozytywnie :Thumbs_Up: |
Po pierwsze: chciałbym
Po drugie : pomyliłeś mnie z Podlasiakiem Tośkiem. Ja to ten na końcu, co to w środku lasu znalazł czterocalowy, zakrzywiony gwóźdź Po trzecie: Twoje zdrowie! :) |
|
Cytat:
|
koleś wymiata...
|
no nie wiem, ma wyrazne problemy z przyczepnoscia... jak nie jedno to drugie kolo jest w powietrzu, bardzo niebiezpieczna zabawa ;) a moze to wina tych niby slawnych zawieszen?
|
to nie wina to zasługa.. :D
|
Cytat:
Samochodem pewnie zamiast na 4 to by na 2 jeździł ;) |
to i tak nic ja na rowerze robię lepsze rzeczy
co prawda kiedyś cale wjezdzałem ale nie miałem wtedy kamery a teraz jako stary dziad tylko tyle... ;) |
|
No pięknie, ale jak by mu tak za plecami K-2 wstawić ....... to dopiero by było ;)
|
|
|
Cytat:
;) |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |