![]() |
|
Mi wychodzi 100 -150h rocznie.Część wypadów w lekki teren latam na afryce. Choć 250 tke kupiłem na przełomie październik/listopad i juz zrobiłem prawie 30h... Ale nowa zabawka - nowa zajawka. Na nowo odkryłem 2t - to jest to!
|
To ja się nie będę chwalił ile natrzaskałem motogodzin Huską TE450, zliczowalibyście mnie za to ;)
Padły mi łożysko na wale, a jakieś 100mh później łożyska na wałkach rozrządu zaczęły huczeć. Najlepsze jest to ,że po rozebraniu silnika w mak, cylinder oraz tłok nie miały śladów zużycia. Nie wiem czy ktm by wytrzymał taki przebieg, motocykl sprzedałem oczywiście informując o wszystkim kupującego. Z tego co mi wiadomo śmiga dalej na tym samym tłoku i cylindrze. |
Huski made in Varese niczym nie ustępowały Ktm, ich mała popularność wynikała ze źle działającej sieci dystrybucji części i serwisu po za IT.
|
|
|
Ale fajny ten dzik...:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Mada, Co to za cudo ? |
Cytat:
Radośc mam ogromną, pomimo ze ostatnio miałem same fajne motocykle - exc 450 fi, czy crf 250x. |
|
3 Załącznik(ów)
Pany zeby nie zakladac 20 tematow. W internatach trafilem na taki patent. Pytanie za 100 pkt robil ktos takie cos moze juz u sie?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |
|