Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Polska (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Kto rano wstaje ... czyli 4 i pół godziny (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=22032)

matjas 06.09.2020 23:59

Aaaaaale jachto??????

Matey 07.09.2020 12:16

Cytat:

Napisał RAVkopytko (Post 696174)
Po 6stej byłem na parkingu Przełęcz Tąpadła pomiędzy Ślężą a Radunią ,wielkie zdziwienie mnie ogarnęło,bo 1/3 parkingu już zapełniona.
Zdjęcia Ślęży nie będzie bo ona zawsze w ślęgu ;)

Normalka. W dzień nie znajdziesz puszką wolnego miejsca na parking. Auta stoją nawet kilometr w dół poza parkingiem. :D

matjas 07.09.2020 13:15

i to jest taka sytuacja jak z covidem - bardzo pięknie to oddaje ludzkości pojebaność: na ślezę z tąpadeł i z sobótki przez wieżycę idą KOLEJKI jak na jebany giewont.
obwodową piękną poniemiecką trasą naokoło góry NIKT nie idzie - po prostu nie do wiary - można spotkać pojedyncze osoby a jak się trochę pokombinuje to NIKOGO - w ten sam dzień.

Raviking! do tablicy! - co to do k..y nędzy za saspens z tą Afryką!?

M

JarekO 07.09.2020 16:47

2 Załącznik(ów)
Biebrza i okolice.
Załącznik 99845

Załącznik 99846

RAVkopytko 07.09.2020 21:51

Jareko, nad Biebrze musze pojechać,na spokojnie.

Matey,Matjas czarny wokół Ślęzy najlepszy,przez skałki.
Robimy wycieczkę ? rano autobus do Sulistrowiczek pgnisko na szczycie ,zejście przez Wieżycę po południu,Każdy może się napić :D
Radunia ma więcej "mocy" i jest fajniej
Zamieniłem się na dwa tygodnie a Calafiorem ,niech se pojeżdzi

matjas 07.09.2020 22:11

Trasa naokoło jest jedna :) kiedyś może wybierzemy się razem ;) razem z tym Twoim kundlem i moim :)
Radunia jest mała i trochę brak alternatyw ale od południa i niemal u podnóża są fajne ścieżki.

El Komendante 08.09.2020 12:18

Cytat:

Napisał RAVkopytko (Post 696330)
...
Robimy wycieczkę ? Ognisko na szczycie ,zejście przez Wieżycę po południu,Każdy może się napić :D
Radunia ma więcej "mocy"...

Kopytku niepodkuty, to wszystko w okolicy Przystanku Oliwa jest.

Matey 08.09.2020 12:52

Z tym ogniskiem na szczycie to przy odrobinie szczęścia może znajdzie się wolne palenisko. :D

matjas 08.09.2020 14:06

niestety sprzed lat /bo nie wchodzilem na ślęzę już od dobrych 5-6/ to mam takie doświadczenia z tym ogniskiem jak matey pisze.
jest na okólnej trasie grota walońska - bardzo dobre miejsce na ognisko i nikogo nie ma :D
do tego drewna od pyty.

m

Danny 13.09.2020 10:38

13 Załącznik(ów)
Moto wypucowane po powrocie z TET PL S (mam jakoś tak zakorzenione w głowie że powinienem mu się w ten sposób odwdzięczać za powroty z fajnych tripów). Łańcuch naciągnięty, z opon spuszczone po 0,5. Łapy świerzbią, dobra prognoza na sobotę, decyzja - pobudka 5:30, start przed wschodem słońca i dzida „moim” (północnym) odcinkiem TET od A1 na zachód, aż się już dalej nie dało i nie chciało. Ponad 300 km po mientkim, powrót po części asfaltowo, wszystkiego 450, efekty jak poniżej.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.